TuToRiaL

11 comments :

  1. salam,,awk sy msh xfm lh mcm ne nk msuk kn link dlm tab menu kita?

    ReplyDelete
  2. sy xboleh nk access blog awk..xtau la kenapa..sila baca n ikot steps tutorial no 5 ye..tenkiu..=)

    ReplyDelete
  3. salam, kak. mcm mana nak buat yg mcm dekat merepek meraban tu ? tq :)

    ReplyDelete
  4. salam.. nk buat post titlle bgrnd tapi tak jd :(

    ReplyDelete
  5. akak, cmne nk buat image mcm akak tu ?
    ble ltk cursor dia jadi besar..

    ReplyDelete
  6. awk, sy da buat tab, tapi mcm mne nak msukkn kt dalam tab2 yang da ade tu, help plsssss plssss

    ReplyDelete
  7. salam, selamat berkenalan yer.. boleh tunjuk ajar saya nak buat blog yang menarik dan simple. saya memang kurang pandai nak buat blog. kalau sudi add lah blog saya juga. tenkiu.

    ReplyDelete
  8. salam,selamat berkenalan..saya ika 13 thn.nk tanya camne nk wat blog yg cantik dan sesuai dgn saya..pls hekp me..thanks you

    ReplyDelete
  9. asalam...saya baru follow blog akak.
    boleh akak ajarkn mcm mn nak letak sume post bwh 1 title.
    saya ni baru je mula nak menulis e-novel dlm blog, jd saya nak tahu mcm mn nak letak bab2 novel saya tu bwh 1 tajuk.
    supayamudah utk pembaca nak cari bab2 story yg saya postkn...
    harap akak dapat membantu saya.saya baru belajar ilmu bloging ni. t'lalu cetek ilmu. terima kasih. harap akak dapat membantu.

    ReplyDelete
  10. terima kasih reply p'tlng yg mawar minta.
    tp sis, mawar still blom dpt nk link entry yg di post dgn tab menu yg baru dibuat. penat sdh godek2 still x dpt link. klu buka tab menu, naik 'page does not exist' ape2 p0n nnt mawar try lg... trimas. :)

    ReplyDelete
  11. dh b'jy! tq sis... ^_^! sngt hpy :)

    ReplyDelete

DoNT 4Get To DrOp Me A cOmMent b4 u LeaVe..
tQ.. =)