Monday, November 29, 2010

TuToRiaL iN TexT Nuff AdS

wahaha....xabis2 dengan tutorial kan..jangan naek nyampah ye baca..fu buat tutorial pon atas permintaan kawan2 blogger..sharing is daring kn? ngeh3...kali ni fy akan buat tutorial pasal macam mana nak letak code nuff dalam post..biasanya untuk letak in-text ads, org akan gune iklan saiz large rectangular..

untuk letak code ni dalam post, sila ikut aturan y fy da sediakan ni..

15 comments :

  1. cara ni la yang betul, kalau paste dalam entry, penat le setiap kali entry nak baut..hehe =)

    ReplyDelete
  2. salam..

    tang LR inilah yg akak xfaham2 smpai skrg

    ads tu dah diletakkan tapi mcm xnmpk antara n3 akak..fy kan salu bw blog akak..xpenah nmpk ads tu antara n3..jika nk tgk LR tu..buka n3 tu baru ada..

    pastukan..nape dekat nuff..rating star utk LR tak keluar tau...akak pelik yg amat...

    bantulah akak ini...tqvm..

    ReplyDelete
  3. gud info!thanx for sharing ya..

    ReplyDelete
  4. ehh thnx ya kongsi bnda nie... aima nk ikot la...

    ReplyDelete

DoNT 4Get To DrOp Me A cOmMent b4 u LeaVe..
tQ.. =)