Tuesday, October 9, 2012

Snogurt Kuantan


Akhirnye selepas seminggu tunggu banner "kini dibuka" akhirnya banner tu terbentang jgk dekat snogurt..sebenarnye fy pergi sini hari jumaat lepas...mama la y ajak..siap call lg ckp cmni, " tempat yogurt tu da buka da..petang ni kite pergi"..dan2 ptg tu jgk kitaorg tpacak dekat sana..hehe..

Snogurt ni terletak dkt Mahkota Square..boleh dikatakan strategik jgk sbb dekat dgn bustop, masjid besar, ada old town dan segala mcm bank ada dkt situ..snogurt adalah frozen yogurt ke 4 y ada dekat ktn. Bfore this da ada tuttifutti, sweetchills dan ugurt..moo cow je lom smpai :(

Overall, snogurt ni xbyk beze pon dr segi rasa dan harga dgn frozen yogurt y laen..not bad la..lupa plak nak amik pic deco dlm kedai...very2 pinky, itu y fy teruja sgt..hiks..dan sbb skrg tgh opening, dptla 30% diskaun..perisa y plg sdp fy rasa adalah vanila..hehe..itu je kot nak share..jmpot mkn ye..

2 comments :

  1. ramai blogger yg dah review snogurt ni
    jealousss btl sbb xsmpt lg nk merayau cr snogurt ni

    ReplyDelete
  2. kat tmpt blaja bella ada ice queen.. lbh krg cam tutti fruty. hehe..

    ReplyDelete

DoNT 4Get To DrOp Me A cOmMent b4 u LeaVe..
tQ.. =)