Saturday, July 2, 2011

Saya Nak T-shirt Domo kun!!

wahaha..fy mau join GA best..walaupun xde sape tag fy, fy tetap nk menjoinkan diri..xde masalah rasanya kan? GA ni dianjurkan oleh PUPEL LIYANA pemilik blog http://pupel.blogspot.com/... rasa2nya semua orang pon kenal dia kan?berbalik pada GA td, hadiah y di tawarkan sgt2la HOT... jom tengok..


sila klik banner di atas untuk lihat syarat2 penyertaan..

gila kentang best hadiah dia kan? haha..fy da siap terberangan pakai baju domo y comel ni..geram fy dibuatnya..nak tau kenapa fy nak sangat baju? sebabnya, bulan ni fy akan meraikan besday y kali ke berapa kali tah (tet)..dan awal2 lagi da rasa xkn dapat hadiah y special..macam taun2 lepas jugak =( so, mmg harap sgt dapat baju domo ni untuk mengubat kesediahan fy..huhu..sedih2..

sebelum fy end entry ni, fy nak tag beberapa org untuk join GA ni..harap dapatla join ye..mana tau ada rezeki nak dapat hadiah kan? good luck =)

7 comments :

  1. wah bleh dpt t-shirt domokun la..nnt nk join jgk la..huhu btw good luck fy!! :)

    ReplyDelete
  2. domo kun !! nak2 juin la cm nih ... thnk ea tag ... god luck fy (=

    ReplyDelete
  3. wah!! bestnya kalo dpt hadiah tuh. all the best k dear :D

    ReplyDelete
  4. huhuu..nk jugak!! hihi..gud luck..^^!

    menang t bley share..hihi

    ReplyDelete
  5. waa. tomey2. gudluck yea! ^^

    ReplyDelete
  6. selamat memenangi t-shirt tu!!!

    ReplyDelete
  7. gud luck fy.. waaah sambut bufday ye.. nak wish dulu.. HAPPY BUFDAY :D

    ReplyDelete

DoNT 4Get To DrOp Me A cOmMent b4 u LeaVe..
tQ.. =)