Sunday, July 3, 2011

AnGry BiRd T-ShirTs FoR LuckY FoLLoWeR

OMG OMG!!!! keterujaan tahap maksima..macam puluhan juta org laen, fy pon da addicted dgn angry birds..kalau da maen tu mmg xperasan da terlajak time tidur..mulala pergi keje mata macam panda..huhu..y membuatkan fy teruja sgt ni, sbb zuhairifirdaus buat GA n bg adiah t-shirt angry birds..walaweh..meleleh air liur fy di buatnye..

klik banner di atas untuk maklumat lanjut

angry birds ni boleh dikatakan permainan berhantu..hehe..yela, bila da start maen susah benor nak berenti..tunggu hantu dtg kacau baru ley stop gamaknya..game ni merupakan peperangan antara burung2 y marah bila telur diaorg dicuri oleh keluarga khinzir hijau..burung2 ni berjuang untuk dapatkan semula telur2 y dicuri..nak bunuh khinzir ni bukan senang, ada je objek2 y lindung diaorg..kalau ais n kayu kire boleh la jgk,,ni kalau ada batu, sakit jugak ati ni..nasib la kadang2 diaorg letak bom, senang cite den...huhu..fy plak, selagi xdapat 3 bintang slagi tu xpuas..maen la beratus kali..huhu..sanggup tu..nak tau betapa dasatnye penangan angry birds? tgk bawah..

cover blink2 da ditukar dgn cover black bomber bird..hehehe

cover da ada..ni kalau dapat menang GA ni, bleh pakai sekali..memang da nampak matching sgt2 da cover bb dgn t-shirt..huhu..harap dapatla jagi pemenang bertuah..ada 3 tshirt diperuntukkan untuk GA ni..doa2 jela ada rezeki fy..amin..sebelum fy berhenti membebel, fy nak ajk korg layan video angry birds ni...sangat2 comel dan kelakar..jempot layan ye...


4 comments :

  1. good luck ea,..duk men jugak game ni,..kalau kalah 2 jadi angry bird la jugak...:)

    ReplyDelete
  2. saya pun nak T-shirt ni... cantekkkk..

    ReplyDelete
  3. wah panjang benar entry ni... apa-apa pown gud luck yer....

    ReplyDelete

DoNT 4Get To DrOp Me A cOmMent b4 u LeaVe..
tQ.. =)