Sunday, April 10, 2011

Restoran Sate Kajang.. Kuantan Pon Ada Tau..Layan..

seriusly, fy memang sangat2 busy di hujung2 sem ni..maklumla, minggu 16/04/11 ni fy da stat study week..so time2 ni la lectrer nk pulun wat assignment, lab, test and kuiz..kitaorg ni da terkontang kanting da..nak bernapas pon susah..tgkla blog ni, seminggu sekali je update..nak blog walking memang xdapatla..fy ada byk bende nak share sebenarnye, so di hari ahad (10/04/11) fy nak pulun cukup2 buat entry untuk seminggu..boleh?

mula-mula fy nak share aktiviti fy weekend y lepas..selepas berminggu-minggu plan untuk hangout, akhirnya pada jumaat lepas, fy dan yun dapat jugak jumpa bob..sape bob? bob adalah kawan kitaorg time diploma dulu..sama la dengan yun..memang kitaorg da plan untuk mengenjoykan diri sepanjang hujung minggu tu..buku, asgmnt tolak tepi..hahaha

kitaorg jumpe lewat petang dekat tc..bob datang dengan kawan dia jeri...sama2 skola dekat SBPI Kuantan dulu..tp belajar dekat UMP jugak, cume berbeza dgn kitaorg, dia kampus gambang, kitaorg plak kampus pekan..memang xpernah kenal..janggal jugak mula-mula tu..dekat tc tu kitaorg lepak2 makan eskrim je..beli2 baju kit (sikit ke? 2 helai jugak fy rembat..miahahaha) n ronda-rondi keliling TC..

aktiviti malam tu la y paling best..makan sate..mula2 kitaorg nak dekat satay zul..da masuk da, siap da order air lagi, tp bila tnye sate ape ada, boleh plak dia jawab "ayam je y ada"..cancel la ye..xjd nak mkn kt sini..so, kitaorg pon gerak g makan dekat restoran ketupat..best woo...


restorant ni baru2 jugak la bukak kat kuantan..1st time fy pergi dgn family..fy pon xtau ape kene mengena owner restoran ni dgn sate kajang..tapi terus terang cakap, sate dia mmg best..ok, fy xmau cerita banyak2, korang layan kan aje pic2 kat bawah ni..sonang cito den..xpyh tulis panjang2 kn? (padahal da panjang da ko membebel kt atas tu.hahaha)

semua sate kitaorg order..tengok pon da telan air liur..nyum2..

da xleh fokus senyum da, geram ngt dekat sate tu..

bob and jeri..mereka mmg mesra geli2 gitu..tp bukan gay ye..

settle semuanya..tinggal batang lidi je..sape nak wat penunjuk utk ngaji?

balik dengan penuh kekenyangan..xboleh g mana2 da, masing2 nak kejar tengok maharaja lawak..rugi kan kalau xtgk..sape nak tgk sila beli chnel mustika ye..sambung cerita hangout malam esok plak ye.. sila terliur tgk pic kat atas tu..terima kasih..(^_^)

11 comments :

  1. kakak fy comel laa :)
    sedap kaa sate kajang nie?? hihi..

    ReplyDelete
  2. da lama neh teringin nak makan sate..huhu..nampak pulak sate kajang!nak.......

    ReplyDelete
  3. hehe..penah p makan sekali jer

    ReplyDelete
  4. dekat mana kedai sate nih?dekat tc ke?harus serang bila balik nnti.haha~

    ReplyDelete
  5. ek eh..senang la nak makan sate..xpyh gi jauh2

    ReplyDelete
  6. sedapppnye . da lame ta makan sate kajang ! hee .
    belanje laa ! hehe ^^

    ReplyDelete
  7. sate pulak dah. lagi lah tak menahan. hiks

    ReplyDelete
  8. Salam,sate ketupat ni ditutup bukan sebab tak laku tapi management problem,owner ada business lain dan tak larat nak handle cafe ni.anyhow thanks a lot datang jamu selera kat ketupat.Business cafe ni memang untung dari masa buka dulu.........Dr.Rosli

    ReplyDelete

DoNT 4Get To DrOp Me A cOmMent b4 u LeaVe..
tQ.. =)