Monday, April 11, 2011

CrocoDiLe RocK - Makan Lagi... (^_^)

untuk hangout malam sabtu (02/04/11), kitaorg pergi diner lagi..haha..makan ajela kojenye ye..bak kata upin ipin, xmakan matila...ye x? kali ni kitaorang pergi serang Crocodile Rock, Kuantan..dengar orang dok bising pasal tempat ni mcm best sgt, kitaorg g la ushar..nak tau best ke x jom layan kat bawah ni..

Marinara Pizza RM27.00

Spaghetti Carbonara with Salmon (RM17.50)

Marine Spaghetti RM20.00

Spaghetti Carbonara with Beef (pic credit to here) RM 17.50

Grilled Chicken (pic credit to here ) RM19.00

sebenarnya ada 1 lgi dish y xda kat sini iaitu LASAGNE y berharga RM19.00..tp seperti pic y fy credit kan tu, mgkin snap sambil menggigil..da pic blur..so fy terpkse la cari, cume lasagne je y xjmpe..sayang betul..

overall, tempat ni so-so je..mgkin fy la org pertama y cakap Crocodile Rock ni makanan dia bese2 je..nak wat mcm ne, xberapa dengan tekak fy kot..ni tekak orang melayu ni, makan sate je rasa sedap..hahaha...ape2 pon, laen orang laen kot pendapatnye..ce google orang laen pnye entry, mesti bersepah-sepah cakap sedap..actually, fy da ushar da pon, rata-rata puji..hahaha..i honest ok..xbaek tipu, dosa tau.. hehe

sebelum balik kitaorg amik la pic sikit2 lagi..buat kenangan kan..mana tau xdatang da sini lepas ni..nak pergi ushar tempat laen plak..tunggu ye entry makan2 akan datang..dekat bawah ni fy ada letak video cara irder pizza..jempot la layan ye..hehe..papai..:)

fy, nab, bob, jeri & yun

bob ngadew~~~ =p

5 comments :

  1. sedap nya tengok makanan tuu. tak menahan betul!!! hiks

    ReplyDelete
  2. ni restoran ape yek?? the rock ke? ngeeee mcm sedap tgk pizza tu...

    ReplyDelete
  3. sedapnya speggeti tue..
    lama daa nda mkn taw..
    kakak fy ni comel laa kalau pkai spek mcm tue.. hehehe

    ReplyDelete
  4. errrr kak pp.beef bacon tuh beef ke bacon?huhuhu~

    ReplyDelete

DoNT 4Get To DrOp Me A cOmMent b4 u LeaVe..
tQ.. =)