Tuesday, April 12, 2011

KaRaoKe PaLinG MeWaH

mlm ni fy akan sambung bahagian terakhir cuti sakan bersama bob..aktiviti malam sabtu xabis sampai diner je..lepas tu, kitaorg bercadang nak bsuka ria..abis semua plaza kitaorg pergi..dr kuantan parade (karaoke), ke kuantan plaza (bowling) semuanya full..orang mampat di mana saja kitaorg pergi..last2 jeri cadangkan untuk g karaoke dekat megamall..karaoke jamban ke? hahaha..

seriusly, walaupun fy selalu teman mama g jalan2 dekat megamall, fy xpenah tau ada pusat karaoke buka..ingtkan jeri ajak kitaorg karaoke jamban, mmg da down gila da time tu.. but then, bila sampai je memang tergamam tgk tmpat tu..cantik n interior design dia mmg walawehh!!!

pandangan dari luar (kredit to applek)

pandangan dekat corridor (kredit to applek)

dekat lobby

cantik kn? (sila abaikan pic fy di atas) kitaorg mmg da excited sgt da nak masuk bilik..diaorang y laen y uruskan hal bilik, fy n yun plak sibuk je candid2 pic dekat hall dia..haha..kitaorg share2 la..byk pakej y di tawarkan kt sini, boleh pilih ikot suka..n kitaorg amik RM6.90 per person, sekali dgn air untuk melalak selama sejam..ambik bilik kecik je la..tp, mungkin da rezeki kitaorg, laen plak y kitaorg dapat...nak tau ape kitaorg dapat?

VIP ROOM

xtaula nape fy diri tegak tepi tu..kayu betul, ada sesiapa nak ajar fy posing?

mereka y pakar posing memosing - nab & yun

setiap lagu pasti ada suara latar, mic byk kn semua nak mencapap..haha

atas kesilapan pekerja kat kaunter tu, diaorang terpaksa bagi kitaorang bilik vip..fy xsure plak berapa harga utk bilik vip ni, tp alang2 da dapat kite taram la puas2..sebenarnye, lepas proses pembayaran dibuat, baru pekerja tu perasan y bilik biasa da full, nasib la bos dia ada kat situ and terus wat keputusan untuk bagi kitaorang bilik VIP..untung kn? bilik tu besar gila..ada 4 mic, 2 wireless and lagi dua cable..dia punye sistem jgn ckpla, paling canggih kot kt kuantan (bob y cakap)..hahaha, fy ye kan aje..mne nk tau sgt bnde2 mcm ni.. =p

lepass sejam melalak dengan hati y riang gembira, kitaorang pon siap2 la untuk pulang..dalam hati ni, berat je nak keluar dr bilik VIP tu..yela peluang sekali seumur hidup kot..laen kali nk masuk bilik cenggini semata-mata utk 5 org nyanyi kirim salam je la..kalau free laen cite la kan..

ape2 pon, fy berterima kasih sangat2 pada bob y bertindak sbg juruacara pada weekend tersebut..thnx jgk pada jeri y bertindak sbg ajk pengangkutan..da lama xbuat macam ni semenjak ddk pekan tercinta tu..if ada peluang kite buat event cenggini lagi ye..kite g ushar tempat laen plak..till we meet again..bye2...

2 orang joyah suka syok sendiri..hehe

untuk lebih info, sila ke web apple k

http://www.applek.com.my

10 comments :

  1. dah bole bawak tilam dengan bantal kat situ

    ReplyDelete
  2. semalam gi gak tp karoke jmbn jek..mmber ajak g apple k tp org ckp sound and bilik die tak best..huhu

    ReplyDelete
  3. dah lame sehh tak g karoke..cam best jer fy tmpt tuu..mewah tapi cam tak mahal sgt jer.hehe

    ReplyDelete
  4. wohhh! bestnye chepqjoy dh sampai kt karok plng mewah...

    ReplyDelete
  5. wahhh..bestnya karaoke tu....nyanyi rasa mcm dalam AF ....

    ReplyDelete
  6. hoho...dh pena pegi,best gile..
    sound system dier 5 star,,

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum & salam sejahtera diucapkan, terlebih dahulu kami di Apple Productions (APPLE) ingin mengucapkan jutaan terima kasih diatas kesudian pihak anda melayari halaman web kami ini.

    ReplyDelete

DoNT 4Get To DrOp Me A cOmMent b4 u LeaVe..
tQ.. =)