Wednesday, April 13, 2011

Bila Dinasour Besar Takot Dengan Dinasour Kecik

minggu ni fy akan cuba update tiap2 hari..biarla buat entry auto published pon, xsanggup da nak tinggal blog ni terkontang-kanting..sebab tu, fy gigihkan jugak curi masa and cari idea untuk buat entry...nasibla selama fy mendiamkan diri ni, fy dapat cari bahan untuk buat entry..

snapshot ni fy amik dari video y kawan2 fy published dekat fb..da xmau da tgk video usop/salleh time ABPH hari tu (seriusly memang kelakar..harap ada sambungan dr hantu kak limah balik rumah) in case korang xleh nak tgk video, korang cuba la imagine dr pics kat bawah ni.ok?

baby berbaju dinasour tekan switch ON pd robot dinasour

bila robot tu stat jalan, baby berbaju dinasour terus nangis..
takot sangat la tu...

robot da statik tp baby tu still nangis..
still dalam perasaan takot agaknye..

baby stop nangis tp dia tekan lgi switch pd robot dinasour
aik, xtakot da??

bila robot dinasour tu stat jelan semula, baby pon stat nangis balik..hahaha
buat2 berani rupanye..

biasa la kan, da fitrah budak..perasaan ingin tahu tu sentiasa ada..semua bende diaorang curious.. kite y tgk ni gelakkan kan aje dengan gelagat comel diaorang..harap baby dinasour ni membesar menjadi kuat dan gagah..jangan nangis2 da ye..comel!!

video ni fy dapat dr sini.. try la bukak.. fy xdpt nak cari dekat youtube..huhu..layankan~~~


24 comments :

  1. dah namanya budak2... tak kena sikit nak nangis... jangan mak buadak sudahlah yg nangis... he3

    ReplyDelete
  2. comelnya.. mesti tak kan lepas kan dinasour tu hehe

    ReplyDelete
  3. hahahaha...macam² pe'el...
    jOm singgah tengOk ketam batu...
    http://groundnutsikacangtanah.blogspot.com/2011/04/ketam-batu.html

    ReplyDelete
  4. hikhikhik.... klakor gak dinosor besor tu ek... tp comel lak dia nangis....

    ReplyDelete
  5. dia nangis sbb xmo dinosaur kecik gi jauh2 tu, hukk...

    ReplyDelete
  6. haha, comel nyeeee.. die msti takut, tapi buat2 berani kan.. bajet die lagi besar la.. haha, budak2 memang sgt comel..

    ReplyDelete
  7. alalalala~ comel je budak tu. hahaha~

    ReplyDelete
  8. ekekeke..klako laa dinasour besau tu...

    ReplyDelete
  9. budak kecik lg.. mmg klakar ape yg dorg buat.. kdg2 anak patung pn die tkut..huhu~

    ReplyDelete
  10. hikhik...
    geramnye..
    tomey2 je die..

    ReplyDelete
  11. budak2 kecik ni sifat ingin tahu mereka sgt tinggi..sbb tu la kita kena pndai kawal dorg..takut terlebih sifat ingin tahu dorg tu huhu

    ReplyDelete
  12. comel je bile tgk keletah budak2...wee...

    psst...header baru cumeylla fy... (~___^)

    ReplyDelete
  13. ala comeynyer..takut2 pun nak main gak..hehehhe

    ReplyDelete

DoNT 4Get To DrOp Me A cOmMent b4 u LeaVe..
tQ.. =)