Wednesday, March 9, 2011

UPDATE SMILEY BAGGY II GIVEAWAY

mintak maaf banyak2 sebab lambat update..sepatutnya da lama fy update hadiah cenderamata untuk GA ni..bukan senang rupanya nak anjurkan GA..sekarang barula fy tau..setelah sekian lama mencari dan mencari, akhirnya fy dapat jugak cari..nak tau kene baca sampai abis ek..



1x Hadiah Utama

boleh pilih sendiri y mana suka selagi ada dalam stok ye.. =)


3x Hadiah Saguhati

sample love key chain

key chain y ditempah khas untuk pemenang saguhati GA ni..fy xmaula maen beli je..fy nak bagi something y ada mkne untuk kawan2 blogger ni..pic kat atas ni adalah sample..y fy tempah tu ada beberapa penambahan y akan membuatkan key chain tu kelihatan lebih comel..caption tu pon fy ubah..fy sendiri pon xsabar nak tengok rupa key chain tu bila da siap nanti..hehe..

InsyaAllah kalau ada rezeki lebih, fy akan tambah lagi hadiah..hadiah selit2 gitu..hehe.. hope sudila terima hadiah y xseberapa ni..sape2 lagi y belum join,sudi-sudi kan la diri..ada beberapa hari je lagi ni..Good Luck utk semua y da join..ThanX =)

28 comments :

  1. baik hati gilaaaaaaa ! akak fy !!
    aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. hahhaa

    ReplyDelete
  2. tak sabarnye nak tunggu keputusan nanti..
    dah excited ni.. lalala~ ^^,

    ReplyDelete
  3. wah bestt nyerr... harap terselit dlm nama2 pemenang:-) hrp2x luck fuh kiri fuh kanan..:0)

    ReplyDelete
  4. key chain tu comell!!! tak sabar tunggu keputusan =)

    ReplyDelete
  5. Hi...cute tu key chain..ohh..harap bulih menang lah..heheh

    ReplyDelete
  6. perghhh alangkah indah nya andai dpat beg tu kan kan kan?? heeeeeeeeee keychain tu pon cantik. KAlau dapat yg tu pon jadi lah

    ReplyDelete
  7. seronoknya lau jijah dapat..hehehe

    Insyallah..tak dapat beg keychain pon jadik lah!tapi beg tu pentin..hahahah

    tak sabar nak tunggu keptsnnya :)

    ReplyDelete
  8. @jue

    kalau da rezeki awk insyaAllah dapat..=)

    ReplyDelete
  9. @SaYraH WonDerLanD

    hemm...mcm kene order byk je lagi key chain ni..hehe

    ReplyDelete
  10. Siyes comel sgt hadiah tu!!!suke okay

    ReplyDelete
  11. http://oneare.blogspot.com/2011/03/join-contest-smiley-baggy-giveaway.html

    http://www.facebook.com/wana.ajirul

    baru join contest ni. hope ade peluang menang.

    ReplyDelete
  12. @sophie

    comel kn? fy pon tempah 1 utk simpanan fy..hehe

    ReplyDelete

DoNT 4Get To DrOp Me A cOmMent b4 u LeaVe..
tQ.. =)