Thursday, March 10, 2011

KiszyDolls Giveaways!!!

untuk ke blog kisz sila klik pic di atas..

wahhh!!! GA y paling fy tunggu2 untuk tahun ni...kalau siapa ingat, tahun lepas pon kisz ada buat GAy sama..tapi masa tu, kisz punye GA diberi nama balqyys giveaway..hadiah dia memang boleh buat setiap org (perempuan & kanak2) menjerit sakai..sebenarnya tahun lepas pon fy join jgk, tp mgkin memang rezeki fy ,fy xmenang.. sedih jugak sebab memang teringin kot nk ada KiszyDolls..

untuk pengetahun semua, KiszyDolls adalah jenama kisz sendiri..dia sendiri jahit n design setiap KiszyDolls tu..so korang memang boleh bayangkan la betapa kreatifnye beliau..kisz buat business pon pada musim cuti je..yela, kerja2 menjahit ni bukan senang..kalau buat time kuliah memang xpernah cukup masa kot..order plak banyak, maklumla bukan senang nk jumpe doll mcm tu.. xnak membebel panjang..ni GA y fy cakap kn tu..


gambar2 kat atas ni adalah antara KiszyDolls y kisz pernah hasilkan..fy xtipukan? semuanya comel2..sumpah rasa nak kokak je sesekor..hahaha...kuat bnor pengaruh kak limah..ok sambung balik..setiap design KiszyDolls adalah berbeza..susah nak jumpa y betul2 sama..setiap design akan berbeza dari segi warna, saiz, bentuk, rupa dan banyak lagi..da mcam limited edition plak.. kalau korang xrasa terliur dengan KiszyDolls ni, memangla something wrong dengan korang..

pic kat bawah ni adala KiszyDolls y paling fy adored!!!



y bentuk beskot 2 fy paling2 suka..suka sangat sampai rasa nak cicah dalam air susu je, lepas tu makan sampai kenyang..miahahahaa...macam panjang sangat plak fy membebelkan? kalau kisz rasa perlukan salesgirl, upahla fy ye..haha...(memang ada fy songlap 2,3 doll ni)..ok2, before fy akhiri entry KiszyDolls Giveaways, fy nak tinggalkan komen khas untuk kisz..


susah nak jumpa orang y berbakat macam kisz ni..pada fy, bukan senang nak hasilkan sesuatu y org laen boleh hargai..dan fy rasa, ape y kisz hasilkan ni unik..kalau kisz betul2 advertise business kisz ni, KiszyDolls memang akan dapat sambutan y hangat mcm goreng pisang panas.. fy xtau kisz da buat ke x, tapi ape kata kisz daftarkan business ni..kisz akan pergi jauh dengan KiszyDolls.. Wishing u all d best..semoga Allah sentiasa merahmati kamu.. amin..

4 comments :

  1. sies kreatif :) ... commey sangat!!
    btw.. follow kamu :)

    ReplyDelete
  2. memang kreatif lah..mmg btol pe yg fy ckp..
    kiszydollz leh pergi jauh..kat pasaran takde jual camnie pun

    ReplyDelete

DoNT 4Get To DrOp Me A cOmMent b4 u LeaVe..
tQ.. =)