Wednesday, March 9, 2011

My WhiTe BuNNy

weekend hari tu fy sempat singgah pc fair y berlangsung di dewan convention Zenith Hotel Kuantan.. mulanya abah xmau pergi, tapi sebab fy bagi alasan nak beli pendrive murah, abah turutkan jugak la..mama n eme bukan maen happy lagi bila abah layankan..hehe..

dalam masa kurang 30minit, fy sempat singgah ke beberapa booth untuk ushar pendrive and other aksesori untuk lappy kesayangan fy..fy memang nak cari pendrive y unik n laen dari y laen..paling kurang pon y orang xbiasa jumpa..tapi xmaula smpai jenama ntah hape2..dan setelah berpusing-pusing mencari, fy jumpe jugak dengan ape y fy nak..tara..meet miss whitebunny..


comelkan? ini adalah Kingston 2011 Limited Edition Lucky Bunny Drive..fy beli 4G je..fy bukan guna sangat tapi bila time nak guna kalau xda memang serabut la.. keluaran sempena CNY y lepas..sebab tu bentuk bunny..comel kan? kecik je ni, risau jgk fy kalau hilang...sebabkan teruja sangat, sampai2 je hostel fy terus cucuk pendrive tu dekat lappy..


hahaha..gila comel menatang pendrive ni..elok2 je kepala dia kuar dekat tepi tu..rasa nak geget je pai lunyai..nasib baru beli..kepala bunny ni dibuat dari getah, kalau da desperate sangat ley wat pemadam ni..abisla bunny ni jadi item..dalam pendrive tu fy jumpe satu video tau..ingatkan video ape la..rupenye deme nak promote Limited Edition Lucky Bunny Drive tu..layankan ye video ni..




tahun lepas mama pon ada beli y kingston limited edition ni..kalau xsilap fy, harimau kan? tp xdekla comel mcm fy punya..jgn jeles ye mama..sebabkan fy beli dekat pc fair, dapat lagi murah la dr harga asal..sangat puas ati..sebab tu fy suka pc fair..hehe..korang suka x? rugi xpergi tau..macam2 ada.. =p


harapnye hayat missbunny tahan lagi lama dr my previous pendrive..ta mau ilang-ilang tau..ilebiu banyak2 =)

24 comments :

  1. Comel giler pendrive bunny! Suke pendrive bentuk unik2 nie

    ReplyDelete
  2. ala3! tomeinya... macam tuan dia.. heee

    http://cacingpanas69.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. lama dah tak pegi pc fair nih.hohoho~

    ReplyDelete
  4. Limited edition?? Mesti dh hbs jual kannn. 4H Rm28 eyh??

    ReplyDelete
  5. hak hak hak...kalo akak makai kena gelak le ngan anak2 dara..memang comel sehhh

    ReplyDelete
  6. sangat chumel pendrive tu. Mau satu!

    ReplyDelete
  7. kiut jaa bunny ni..
    siap body carrot lg, hikk...

    ReplyDelete
  8. cutenyee.. rase nk beli. hehe

    ReplyDelete
  9. @sophie

    fy pon suka..xsangka plak dapat beli.. =)

    ReplyDelete
  10. @sizuka[Izzati]

    nnt balik msia pergi ye..borong byk2 tau..=)

    ReplyDelete
  11. @echa rierie

    nk ek? baek bali cepat2, nnt habis tau..

    ReplyDelete
  12. @Cinoi

    y tu xsurela..mase dekat pc fair tu ada byk je lg..hehe

    ReplyDelete
  13. @Nurul Mazni

    hehe..fy beli satu je..xleh la nk kasi..=]

    ReplyDelete
  14. @caliph shuriken

    pndai je diaorg design comel2..tau je nak kasi org perempuan beli..kn kn?

    ReplyDelete
  15. @lionteen

    jgn rasa2 lionteen..beli je terus..nnt abis kempunan plak =)

    ReplyDelete

DoNT 4Get To DrOp Me A cOmMent b4 u LeaVe..
tQ.. =)