Sunday, March 20, 2011

PEMENANG SMILEY BAGGY GIVEAWAY !!!

saat y dinanti-nantikan telah tiba..sekarang ni fy akan revealkan mereka-mereka y bertuah untuk memenangi Smiley Baggy Giveaway..pemenang-pemenangnye adalah....

PEMENANG SAGUHATI:

sample love key chain
hatyciknurul

fiza

izyan lavender


PEMENANG HADIAH UTAMA !!!

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.

ANA IZZTY


Ya, itula dia pemenang bertuah kita..cik ana izzty..so cik izzty boleh la ke smiley baggy II untuk memilih mana-mana bag y berkenan di hati cik izzty..lepas da pilih, harap dapat tinggalkan url gambar bag tersebut dekat entry ni sbb fy nak kene contact owner smiley baggy tu pula..kene comfirmkan stok semua dulu tau sebelum fy dapat pos bag tersebut kepadacik izzty..if ada apa2 masalah harap dapat contact fy cepat2 dekat sini ye..

da abis ke? belum lagi, sebabkan penyertaan sangat la menggalakkan, fy berbesar hati untuk memberikan satu lagi "LOVE KEYCHAIN" kepada seoarang lagi pemenang bertuah..y ni fy pilih sendiri berdasarkan entry paling kreatif, paling cute, paling berwawasan..so, inila dia pemenang tersebut...y ni xgune random.org tau..hehe..

PEMENANG ENTRY PILIHAN

syarq

pemenang2 diminta menghatar butir-butiran peribadi anda (nama, alamat, no-hp, url blog) ke redpimpernel05@gmail.com selewat-lewatnya 23/03/2011..jika tidak, no baru akan dipilih untuk menggantikan tempat anda..maka, kerjasama anda sangat2 la di harapkan..

kepada peserta2 laen, terima kasih kerana sudi join GA fy ni..sebarang salah dan silap sepanjang fy mengendalikan GA ni harap dapat di maafkan..InsyaAllah, kalau ada rezeki fy akan anjurkan GA lagi..harap kawan2 semua sudila sertai lagi..sekian, terima kasih..


setinggi-tinggi penghargaan kepada smiley baggy II kerana telah menyudikan diri untuk menaja hadiah utama..diharapkan rakan2 sekalian sudilah berkunjung dan berbelanja di online shop ini..

61 comments :

  1. grr~ tahniah kpda pmanang ;) thank kak mngendali ga nih dgn brjaya. at last dh thu pmngn ;)

    ReplyDelete
  2. wahh...bestnya..tahniah kepada pemenang

    ReplyDelete
  3. fy!!!,..cm xprcye je,.wlu sguhati,tp brbaloi la,.sbb pes time ni mnang dlm cntest,.huhu,.brtuah la krenyer mlm ni ek,.hehe,.tq3,.

    ReplyDelete
  4. tahniah pada pemenang.. beruahnya uols..
    cik pulau tak bertuah lagi.. uhuuukkk..

    ReplyDelete
  5. wahh? sy bertuah lar!!
    ALHAMDULILLAH.
    even sagu hati pun, tetap teruja sbb first time menang. hehe.
    thanks fy !!
    I will send my data as soon as possible. :)

    ReplyDelete
  6. fy , I've sent my data to your emel.
    have a check yeah. thanks :')

    ReplyDelete
  7. congrats 2 all d winners :)
    fy juga...trm ksh anjurkan ga ini...

    ReplyDelete
  8. ha??...Ya Allah...terkejut sy..heheeheh....thanks dear....sy akan pilih dan buat entry ok..thank you so much...hehehee..tahniah juga kepada yang lain :)

    ReplyDelete
  9. suka2!! walaupun saguhati tetap rasa teruja! :)

    ReplyDelete
  10. nie gambar beg yang sy nak...hehehe...terima kasih ye...

    http://www.facebook.com/photo.php?fbid=132715546797815&set=a.132704613465575.26149.100001781109218&pid=211815&id=100001781109218

    ReplyDelete
  11. Eh eh eh. name syarq pon ade lah.thanx cheqppjoy.nnt syarq emailkan butir2 semua ye.

    anyway, tahniah kat semua pemenang :)

    ReplyDelete
  12. TAHNIAH KEPADA SEMUA PEMENANG :)

    ReplyDelete
  13. tahniah kepada semua , bee tk tersenarai hehe lenkali buat lagi :)

    ReplyDelete
  14. wah~... congrats to the winners~!!!
    huhu~.. sy xlucky lak..

    ReplyDelete
  15. tahniah yg menang :D
    ada diskaun tak kalau beli beg ?

    ReplyDelete
  16. tahniah kpd semua yg bertuah, tahniah ana izzty dpt bag yg beshhh ;)

    ReplyDelete
  17. Tahniah kepada semua pemenang... ^^

    ReplyDelete
  18. Tahniah3 untuk semua pemenang, bertuahnyee korang. Moga2 tuah korang tu dpt kat saya gak.Amin.. :)

    ReplyDelete
  19. wahhh ada contest upanya kan..
    btw.. congrats kpd semua pemenang :)

    ReplyDelete
  20. waaaa...thniah untuk pemenang...comot jelez neyh...huhuuuu

    ReplyDelete
  21. salam,.fy, CN dh send smule details,..fy check k,..sorila,sshkn,mybe yg aritu xsmpai,..

    ReplyDelete
  22. tahniah..
    bestnye dapat beg..:p

    ReplyDelete
  23. tahniah! lawaaaaaaaaaaanyaaaa beg pink tuuuuu

    ReplyDelete
  24. @Atiqah Rzk susah mau ckp..fy bkn owner dia..hehe

    ReplyDelete

DoNT 4Get To DrOp Me A cOmMent b4 u LeaVe..
tQ.. =)