Thursday, March 24, 2011

MajLiS PerTaMa

entry berhabuk sebab da jarang online sekarang ni..xtaula ape y merasuk hati dan fikiran fy ni dari online.malasnye berketul-ketul..hehehe..rasukan cerita korea gamaknya, ngadap korea smpai blog pon tolak tepi..jangan sedih ye cik blog..

pada tanggal 13 mac 2011, kawan dari zaman sekolah fy kawin..member2 shah pekan la..sebabkan ramai y ada hal, adalah beberapa belas ketul y datang..dan bilangan ketul tu termasuk la fy..excited ni nk pergi, siap paksa DO'E datang ambik fy kat ump.. kitaorang sampai rumah pengantin dalam 12.45, awal kot tapi pengantin laki da dulu sampai.. kagum betul fy, jarang jumpe pengntin laki datang before 1pm..xsabar la tu..tet..haha..ok, layankan aje pic ni..

Rawaida Ain & Azhar
semoga kekal bahagia hingga ke akhir hayat..amin..

sampai2 je terus bergambar dgn pengantin dekat pelamin..

joyah kan kami? sibuk je nak gambar kat pelamin..

pengantin melahap dengan gembiranya..

acara rebut kerusi

upacara salam ambik berkat..hehe

muka bahagia lepas kekenyangan..

Perkahwinan rawaida & azhar adalah majlis pertama y fy hadiri dalam shah pekan batch spm 2005 kitaorang.. sebenarnye, sebelum ni da ada 2 org lagi batch kitaorg y da kawin, tapi satu tu xbuat majlis lagi..InsyaAllah bulan 6 ni baru langsung..manakala y seorang lagi tu, lepas belajar terus menghilangkan diri..tup2 dengar da kawin pula..

macam xsangka pula, sekarang ni da macam masuk waktu pula untuk kitaorang..kire baru start musim la..di awal umur 23 tahun, dah 3 orang batch kitaorg y da kahwin..rezeki masing2 kn? fy xda isu pon pasal kahwin muda or lewat sikit..jodohkan di tangan Allah..rezeki pon di tangan Allah.. lagi pon, xramai lagi budak batch fy da keje..boleh di katakan still xbersedia..walaupun dekat mulot ni da gatai da sebot nak kawin, nak kawin..hehe..

lepas ni kite tengokla sape plak y kawin..fy plak akan selalu la update pasal kawan2 kawin..agak2 bila la turn fy..calon y da bersedia xda lagi..sedih patik..huhu..xpela, kite tunggu je la..layan~~

24 comments :

  1. comel jerr kak fy kt dalam gmbr nie.. hehe..
    kak fy, cari jodoh cepat2 taw.. n rajin2 p kenduri org kawin.. mana taw jmpa jdoh kt sana.. hehehe... amin... hehe

    ReplyDelete
  2. wahh pengantin brtdung labuh . sweet nyaaa ^^

    ReplyDelete
  3. siapa sorg lagi dah kawen weh???

    ReplyDelete
  4. aah tomey budak ni...kalau pakai bj pengantin lg tomey yerk..huhu

    ReplyDelete
  5. sian pengantin tu dikata 'melahap' :)
    jarang jumpa pengantin makan betul2 sampai kenyang..

    ReplyDelete
  6. Dah salam pengantin,dah ambil berkat laa tu.. Hehehhe;)

    ReplyDelete
  7. erkkkk awak bila lagi... sana sini semuanya kenduri yeak... amin... semoga kekal ke anak cucu

    ReplyDelete
  8. kak pp.nak kawen tunggu sy balik dulu.kehkeh~

    ReplyDelete
  9. wah,,,,cheqppjoy bila lagi?jgn lupe kad undgn tok is satu,,hehe

    ReplyDelete
  10. @MiSzy DiaN

    niat ati mmg mcm tu..tp xdek pon org y bekenan.hehe..

    ReplyDelete
  11. @Atiey

    wahaha.da kawin xnk la jd comel..mau jd jelita plak..hehe

    ReplyDelete
  12. @c.i.

    hehe..saje je gurau2..sebab tu pengntin kene alas perot dulu..kn kn?

    ReplyDelete
  13. @SofieyAzwa

    mestila..da kokot abis2 tgn pengntin tu..hehe

    ReplyDelete
  14. @sizuka[Izzati]

    ehh mesti..nk minta adiah dari awakla zati..

    ReplyDelete
  15. xlama lagi turn fy la pulak..hee :)

    ReplyDelete
  16. wah cam seronok je..bila lagi? hehe

    ReplyDelete
  17. @AkmaFaizal tgh tunggu org masuk minang l ani..=P

    ReplyDelete
  18. Salam.

    Ho.. kata pengantin melahap ek.
    Heheh.. takpe2, pengantin redha. InsyaAllah.

    Nanti fifi nak kawin, jemputlah ye. ^_^


    Luv, -pengantin tua-

    ReplyDelete
  19. agak2 aku ko masukkan x fy? :p -farha-

    ReplyDelete

DoNT 4Get To DrOp Me A cOmMent b4 u LeaVe..
tQ.. =)