Friday, March 25, 2011

JaLaN - JaLaN CaRi MaKaN

sambungan dari entry semalam, lepas menghadiri majlis persandingan aida kitaorang xterus balik..yela, masing2 datang dari jauh, bukan selalu jumpa so kitoarang decide nak melepak dulu.. memandangkan rumah aida dekar beserah, so kitaorang pon terus pergi pantai batu hitam..

y bestnya, ada antara kitaorang y da kerja so ape lagi kene paksa belanja makan la..minum petang je, ada air buah kelapa, ABC, kopok and goreng pisang..cukupla kn? wat alas perot je.. time kitaorang borak2, tukar2 no tepon and macam besela, bergosip..hehe..sronok betul, fy jarang join diaorang reunion memandangkan kebanyakan dari diaorg ni menetap dan bekerja dekat area selangor/kl..so org phg dapat tgk gambar je..huhu..





lepas da siap makan-makan tu, kitaorg g jalan-jalan tepi pantai segala..xdekla jalan sgt pon, excited nak ambik pic adala..suka orang ambik picture ni, lagi2 kalau orang tu ada DSLR..da jadi kojenya ambik picture orang jela..picture dia xde..hehe..sian uzairi..sebab tu fy xnak beli DSLR..rugi..hehe..

kitaorang lepak xlama sangatla, memasing jauh lagi perjalanan..fy jela y xsampai 30minit sampai rumah..hehe..terima kasih ye semua untuk hari tu.really2 enjoyed it..terima kasih jugak kepada DOE y sudi menumpangkan fy..lepas ni kalau ada event lagi jgn lupakan fy ye..wishing u all d best ni life..good luck guys =)

44 comments :

  1. mne satu fy nie???
    x nampak pon..hahaahha..

    fy..x nk join cabutan bertuah kat blog saya kew?

    ReplyDelete
  2. comel gambar yang last sekali tu!

    lame tak kesane. hihihhi :)

    ReplyDelete
  3. huhuhu..lawa pic!! kredit to photographer y x da lam gmbo..hehehe

    ReplyDelete
  4. adoi... ciky gila korang posing... weeeeeee... sila-sila semuanya comel2 belaka...

    ReplyDelete
  5. @cik diba

    ni kat pantai balok, beserah, kuantan..hehe

    ReplyDelete
  6. fy, beserah yg kat kuantan eh? hehehe. dh lame zama x gi kuantan ni.

    ReplyDelete
  7. lamanya tak ke pantai batu hitam, dulu masa akak kecik duduk kat kampung dalam tu..dah lupa apa nama kampung tu tp depan ngan pantai batu hitam...

    ReplyDelete
  8. bestnya!!eh, cantik juga pergi pantai pakai baju kurung.hee x)

    ReplyDelete
  9. Cheq!esok kalau kao kawin tentu sedih bebenor nak tinggalakan zaman2 nie dan mesti ramai yg datang...jelous abag kassim..hakX

    ReplyDelete
  10. dalam2 banyak2 tu bila nak melangsungkan..hehe..

    ReplyDelete
  11. Sekali tengok, Cheqqpjoy punye muke macam kawan kuliah cik Yana dulu :P

    Entry terkini: Panas: Mereka dicekup dalam kegelapan ketika Earth Hour :)

    ReplyDelete
  12. @Watie Rose

    kalau tnye fy, fy lagila xtau name kg kt situ..hehe

    ReplyDelete
  13. @syairahmohdanuar

    sekali sekala wat pelik nk? hentam je la..hehe

    ReplyDelete
  14. @ASSOYFINGER67

    ngapenye abg kassim jeles? ce cite ce cite..

    ReplyDelete
  15. @ayie

    ate, kome bila pula langsungnye? hehe

    ReplyDelete
  16. @Cik Yana

    ye ke? biasala kn? pelanduk 3,4 serupa..hehe

    ReplyDelete
  17. Cerianya berposing... comel comel belaka

    ReplyDelete
  18. salam,
    mengunjungi rakan2 blog;)
    slmt berkenalan,
    blog apisv2

    ReplyDelete
  19. seronok dpt berjumpe kawan2 lame...
    kan cheq pjoy...?

    ReplyDelete
  20. mnariknye gmbr yg 2nd tu!! http://www.geekintherainbow.blogspot.com/

    ReplyDelete
  21. Wah, gi makan mana? Dok tepi pantai jer. Huhuhu

    ReplyDelete
  22. @aZie
    sangat2 seronok tau..da lama xkuar dgn diaorg..

    ReplyDelete
  23. @IFA Athirah haha..kamera mahal, kamera fy xmampu nk amik pic gitu..huhu

    ReplyDelete
  24. @sop mkn pon tepi pantai..sempoi..huhu

    ReplyDelete

DoNT 4Get To DrOp Me A cOmMent b4 u LeaVe..
tQ.. =)