Saturday, March 5, 2011

4 PeRuBaHan DaLaM SaTu HaRi

mula-mula sekali fy nak mintak maaf dgn semua sebab lama menghilangkan diri...mintak maaf jugak sebab lama xdatang blog and xbalas jejak y korang tinggalkan..bukan tak sudi nak jenguk tapi fy memang betul2 tak ada masa sekarang ni..lagi2 bila ada dekat hostel, nk on9 pon mcm siput..baek layan movie..lagi bagus tau..

dan hari ini, dapatla fy online sementara ada dekat rumah ni..just balik untuk cuti hujung minggu.. tu pon online kejap2 je..bila da balik rumah banyak plak aktivitinya..g kenduri kahwin la, lawat sedara marala, g jalan2 la..dalam sibuk-sibuk tu, sempat la fy renovate rumah kesayangan fy ni..
nampak x ape bezanya?

  • pertama: column dalam blog ni da dikurangkan dari 3 kepada 2..saje je tukar2 style sikit..da lama kot pakai 3 column..teringin plak nak pakai 2 je..hehehe
  • kedua: widget2 y bersepah dekat sidebar pon banyak y da hilang..macam shoutbox, cbox, banner n formspring, fy compilekan dalam satu widget..mudah..jimat ruang kn?
  • ketiga: da lebih sebulan fy lekatkan iklan innity dekat blog..maknenye da dekat sebulan jugak nuffnang memberi status ordinary pada fy..paling penting, da sebulan jugak fy xdapat BE!!..so, fy akan buang iklan innity buat masa ni..papai innity..
  • keempat: untuk menggantikan iklan innity tu, fy telah pon mensignupkan diri dengan HeartBeat..banyak feedback y fy baca mengatakan HB ni bagus..mau jgkla fy join..saje je cuba2 memandangkan HB xeffect nuff..
buat masa sekarang ni, itu je perubahan dalam blog fy..ada byk lagi y fy nak tukar, lebih2 lagi tema background...fy bukan xminat kaler purple, tapi hati ini lebih yakin dengan merah jambu.. maka, bila ada kelapangan nanti, fy akan tukarkan ke warna kesukaan fy..bila tu xtaula, tapi kalau ada kelapangan InsyaAllah fy buat..itu aje buat masa sekarang..jumpa lagi..thnx 4 reading.. =)

10 comments :

  1. purple is sexy! go go purple!

    p/s: dats y power rangers xde wane purple..silap2 org jhat leh tegode!:p

    ReplyDelete
  2. apapun, blog tetap cantik dan simple;)

    ReplyDelete
  3. Itu lah.. ramai cakap HB bagus.. Myna ada apply... cuma tak amik coding tepek kat blog ja lagi... hik3x.

    Kemas nampak bila di compile kan sekali cam tu..tidak lah panjang dan bersepah kan....

    ReplyDelete
  4. @Amyna

    fy xberapa nk pandai la dgn HB..hehe

    thnx..fy tgk org buat mc ni rasa kemas plak..fy pon buat n mmg rasa kemas pon..xdekla serabut sgt..

    ReplyDelete

DoNT 4Get To DrOp Me A cOmMent b4 u LeaVe..
tQ.. =)