Sunday, February 6, 2011

MATURED KE?

seronok sangat fy rasa sejak da tukar theme n header baru tu..rata2 org akan bagi komen positif.. cuma ada jgkla y komen mata silau dengan kaler pink y fy gune pada background templete fy..untuk pengetahuan semua, da 3 kali fy tukar tau..at last, fy choose kaler y sekarang ni..xterang sangat kn? so xdekla berpinar-pinar mata menengoknye...

cume, ada satu bende y bermaen-maen di fikiran fy...pada usia 23 thun ?(muda lagi tp bertambah matured okeh!) sesuai ke pic y fy guna dekat header tu? yela, ramai jgk y cakap macam budak2.. so, takut jugakla kalau orang xamik fy serius..dengan rambut alfronye, siap dye pink/ungu lagi.. matured ke?

fy harap kawan2 dapat komen ye..really need ur feed back...thank u for reading.. btw, sekarang fy da ada dekat pulau impian..hehehe....

19 comments :

  1. salam..


    waah da berubah wajah..! :)
    sal header tu bg tot okey je..ikt kreativiti sndri..klu fy ase nk dilihat sbg lain dr yg lain, kekalkan..

    ape yg penting, ini hasil kte sndri..bgaimana idea kreatif kte dicurhkn..smoga berjaya.. :)

    ReplyDelete
  2. releks laa..br 23 thun dear. mude lagii hhehe

    ReplyDelete
  3. ok jew cheqpjoy,xde silau pun:)sesuai jew ngan umo kamo..hehe..

    ReplyDelete
  4. o.o? pasal rambut?
    tak salahkan sekali sekala kita jadi budak-budak kan?
    ^_____________^

    ReplyDelete
  5. wslm.. wahh da btukar paras rupaa. aicehh.
    hahaha. lawak la rambut alfro tu :P

    ReplyDelete
  6. peeeweeet! menarik header ni.. hehe.. i like rambut afro tu.. ;)

    ReplyDelete
  7. Fy, saya ni mmg pink mania.jadi nan ado la silau nye.lagi suko yo..comel je header ngan afro pink....

    ReplyDelete
  8. fy,, camne nak letak nuffnang kat sebelah kanan ni?

    ReplyDelete
  9. rasanya kalau nak jadikan brand sendiri, ini dah cantik. Maksud saya sekali pandang orang dah tahu ini blog kamu. Lain dari yang lain. kata kamu? :)

    ReplyDelete
  10. ohhh, cantik dah ni, tp cam lagi cun kalau awak letak gambar awak tanpa afro tu :)

    ReplyDelete
  11. penah tgk cikgu shida punyer video?ade die kesah ape org nak kate??:P hehe

    ReplyDelete
  12. wah...bertukar wajah....suka sbb colour pink...heheeh

    deqdeq suka tgk header tu...unik la...


    p/s: nak jemput join contest 5-5-5 oleh deqdeq...hadiah menarik menanti 5 pemenang

    http://diyanayaccob-deqdeq.blogspot.com/2011/02/contest-5-5-5-oleh-deqdeq.html

    ReplyDelete
  13. sbg orang yg 1st time tgk & terjah belog ni, rasa nya tak de apa yang tak kena ngan gmbr tu... comel je di mata mekchu :)

    ReplyDelete
  14. Actually overall theme blog ni dah ok dah. Takde silau lah. Rilek n santai je mata memandang XD

    ReplyDelete

DoNT 4Get To DrOp Me A cOmMent b4 u LeaVe..
tQ.. =)