Friday, February 18, 2011

GiveAway Pertama PondokKu...

seminggu lepas, fy dapat jemputan ke majlis perkahwinan kawan fy y akan berlangsung pada 13 march ni.dan semenjak hari itu, tiap2 hari fy pikir apela y fy nak pakai time kenduri nanti..yela, nama pon kawan sekolah, mestila akan ramai lagi kawan2 dulu yang akan datang...jumpa selepas 6 tahun habis sekolah..dah tentu2nya fy nak pakai something pleasant kn? sedap mata memandang gitu..tengah dok susah hati ni, tiba2 fy terjumpa satu GA ni y fy rasa dapat menggembirakan hati fy ni..


GA ni dianjurkan oleh mummydanny@pondokkecilku-ibu dan ini merupakan GA pertama mummydanny..nak tau kenapa fy suka sangat dengan GA ni? sebab hadiah dia y memang marvelous habis..terus datang rasa excited dalam diri fy..hadiah y ditawarkan sangat2 sesuai untuk digayakan ke majlis kahwin tu nanti..of cosla fy y akan jd paling vogue gitu..fy da siap try lagi tau..hehe..

HADIAH PERTAMA : KAFTAN 2011


HADIAH KEDUA : GAMIS ELEGENT


see..cantik x fy pakai..wahaha..craving for this present sooo much..hope fy lucky enough to get either one of this..kawan2 doakan la fy menang GA ni ye..tapi sebelum berangan nak menang baju ni, seperti biasala, kene penuhi syarat2 dia...

  • follower ke 174 pondok kecil ku & 150 butik qasseh
  • da post entry & da link kan
  • da membebel kat komen mummydanny
  • sy anak jati pahang..hehe..
kepada mummydanny, tenkiu sebab anjurkan GA y best ni..semoga perniagaan mummydanny success selalu..amin.. (^_^)

4 comments :

DoNT 4Get To DrOp Me A cOmMent b4 u LeaVe..
tQ.. =)