Wednesday, February 16, 2011

CheQpPJoY PuNya GiVeAwaY

perhatian ye semua, fy ada pengumuman penting nk buat ni..insyaAllah, kalau xda ape2 halangan, fy akan menganjurkan giveaway and kali nk fy xmain2 tau..da lama jugak fy terpikir nk buat GA ni, tapi 2la xberapa nak ada idea nak bagi tajuk GA and hadiah apa y sesuai..tapi di kala fy sedang study untuk test pkul 3 petang hari ni, fy tiba2 telah mendapat hidayah..yes!!!

fy da contact beberapa orang y fy fikir sesuai untuk menjadi partner GA fy ni..harap akan dapat feedback secepat mungkin..fy da xsabar sangat da nk conduct GA ni..1st time kot buat selepas 2 tahun berblogging..harap akan mendapat sambutan dari kawan2 semua...kalau nak tau GA ape, harap korang dapat bersabar..hadiah dia memang best..xrugi pon join..tunggu~~~

12 comments :

  1. Wahhh..GA camne ni? Kalo best.. bleh la saya join skali XD

    ReplyDelete
  2. orait best..nak join sama gak..hehe

    ReplyDelete
  3. Wah tahniah sebab dah dapat idea best pasal GA tu. Insya'Allah. akak akan support.., meaning.., menjoinkan diri. Hehehe

    ReplyDelete
  4. nak join jugak...=)

    anda ditag...
    http://aremelyna.blogspot.com/2011/02/1st-giveaway-besday-23rd.html

    ReplyDelete

DoNT 4Get To DrOp Me A cOmMent b4 u LeaVe..
tQ.. =)