Tuesday, February 15, 2011

DauN KeLaDi BerTeRiMa KaSiH...

alhamdulillah, setelah bertungkus lumus selama beberapa hari mencari html code utk recent post widget akhirnya berhasil jugak..berkat bangun pagi mungkin? kan orang tua2 ada cakap, bangun pagi rezeki murah..lagi2 di hari y penuh keberkatan ni, Maulidur Rasul..seawal pagi tadi fy bangun and terus google bende alah ni..2 jam jugak maen copy paste, semua xjadi..tapi entah macam mana hati fy terdetik nak bukak satu blog ni, terus jumpa..!!! i like...


mesti semua org kenal kn dgn owner blog ni, fy selalu masuk blog anastasyea, tapi biasala, kadang2 bende depan mata pon xnmpak..fy jumpe satu link dekat bawah widget anastasyea, and terus bukak ke satu entry pasal widget ni..cepat2 fy copy and edit..inila hasilnya...


sukanya bila da dapat apa y kite nak..menerusi entry PosT WidGeT buat hal.. HELP WANTED!! , fy dapat banyak respons..terima kasih kepada semua y sudi bantu..walaupun xmenjadi, tapi usaha 2 y penting..ni la y fy paling suka tentang blogging, walaupun masing2 xkenal, tapi xbermakna xkan kenal sampai bila2..semua pon xlokek dengan bantuan...terima kasih daun keladi, laen kali tolong lagi..hehe..thnx jugak to anastasyea untuk tutorial ini..






akhir sekali, untuk hari y indah ni, fy jugak nak mengucapkan salam maulidur rasul kepada semua..jangan nakal2 ye...papai!!!

9 comments :

  1. eah knape eah.. widget ape ta jadi?? huhu

    ReplyDelete
  2. sory dear..niesz br on9 ari ni..3 ari lps mmg sibuk sgt2..tu yg x dpt nk tlg tu..alhamdulillah..menjadi jgk kan.. :)

    jom bc cni:sabtu+ahad+isnin

    ReplyDelete
  3. Tolong .. boleh je. Nanti kalau tak tahu apa2 lagi dan tak jumpa jawapannya .. email ke kat gmail saya. Insya Allah .. saya akan bantu =)

    anastasyea's latest post .. Sorang lagi berpaling tadah!

    ReplyDelete
  4. wahh.. ada psg widget baru.. heheh..

    err.. salam maulidur rasul ye fy.. :D

    ReplyDelete
  5. itula kelebihan dunia belog. Yang tak kenal pun boleh jadi kawan :)
    Salam maulidur Rasul :)

    ReplyDelete
  6. wahh , gmbar saya masuk tv .. sonoknyer .. allala

    ReplyDelete
  7. oo before ni ada masalh eh dgn widget, sy pun sllu lepak blog kak annastasyea tu.

    Burj Al-Arab : Hotel 6 Bintang Yang Menakjubkan !!

    ReplyDelete
  8. Selamat menyambut Maulidur Rasul juga.

    ReplyDelete

DoNT 4Get To DrOp Me A cOmMent b4 u LeaVe..
tQ.. =)