Wednesday, January 26, 2011

Vacation!!!

waaa..da xlama da nak start cuti tahun baru cina..means ump akan cuti seminggu...sangat2la excited bcos last year vacation ke melaka terpaksa cancel..kecewa jgk bila cuti sebulan tu xdek wat ape selaen membuang masa kat rumah..nasib la ujung bulan 10 aritu da g jejalan dekat Jogja..untuk cuti akan datang ni family fy rancang nk ke pulau plak..pulau mana??? tunggu...


7 DAYS TO GO....

26 comments :

  1. wahhh..bestnye...
    dah lme x g holiday...huhu


    good_boy latest post Isu jejak UFO | fakta atau auta??

    ReplyDelete
  2. best nye g jogja..
    cma x pena g obersea lagi..
    kalu ni nk ke pulau mane plak tu..?

    itot....

    ReplyDelete
  3. heee pulau kozambo mesti tak pnah g lagi, kan?

    ReplyDelete
  4. wahh besnye ika pon maybe pegi pulau jugak tapi tatau pulau mane. hikhik.

    ReplyDelete
  5. chopp. budak ump ke? laaa berjiran kita. :D

    selamat bercuti, ada rezeki jumpa kt terminal makmur. haha

    ReplyDelete
  6. itu je ke surprise nye bang?aish...nk kena nih haha

    ReplyDelete
  7. holiday den ke ganu lg skali pun cancel...
    den yg cancel..family ttp on....
    waduh2

    ReplyDelete
  8. huwaa..hheh..happy holiday dear..kalu ke melaka, bgtau la ye..kot bole dating ke..ehkehkehe

    ReplyDelete
  9. uiii.. syok tu.. selamat bercuti ye fy..
    jgn lupa beli ole2.. heheh..

    ReplyDelete
  10. @lionteen

    ehh..mne ada fy ckp p.perhentian..hehe..teka lgi..

    ReplyDelete
  11. @good_boy

    xpyh pergi jauh2...dekat pon ok jgk..jnji dapat spend mse berkualiti dgn family..

    ReplyDelete
  12. @Cma Shiema

    hehe..alhamdulillah, ada rezki sampai jgk fy kt sne..kali ni dekat2 je..sila teka ea..

    ReplyDelete
  13. @aliza

    jalan2 mmg best..jalan kaki je xbes..haha

    ReplyDelete

DoNT 4Get To DrOp Me A cOmMent b4 u LeaVe..
tQ.. =)