Tuesday, January 25, 2011

LIBRESSE FREE...

hari jumaat minggu lepas, fy ada terima 1 parcel ni..fy pelik jgk sebab fy memang xde 2ngu ape2 barang..alih2 dapat plak..dan y lagi peliknye, dekat parcel 2 ada tulis LIBRESSE..eh, bukan jenama tuala wanita tu ke? ape plak y diaorg send dekat fy ni?


fy pon dengan rakusnya terus bukak plastic parcel tu..dalam 2 ada satu surat..siap tulis nama lagi..terus je rasa special..haha..sumpah rasa dihargai walaupun tengah kompius time 2..lepas fy baca surat tu, barula fu teringat y beberapa minggu lepas ni ada isi satu form ni..tapi xingat dekat mana, y fy ingat memang ada kaitan dengan LIBRESSE..lepas 2 ada adibah nur and sape tah lagi dekat web tu..


ye kot fy ada mintak sample LIBRESSE..fy pon macam ingat2 lupa je..xlama dulu fy ada jugak sample lenses, tapi malas nk update..hehe..dalam parcel tu ada banyak sampel tuala wanita dan jugak panty liner..fy baru pakai 1 panty liner..sampul kaler turqoise kalau xsilap..selesa jugak..cuma pads je xtry lagi..tunggu hujung bulan la ye..tpi fy x wat rivew da kot..malas plak rasa..


fy xamik semua sampel ni, separuh fy bg kakak..saje cuba2..mama pernah guna, tapi mama kata mama xsuka sebab lebar n panjang sangat..laen plak dengan sorang kawan fy ni, dia cakap dia suka..ntahla, atas masing2 kot..ape pon, thnx to LIBRESSE sebab bagi fy sample ni..kalau xsuka xdekla menyesal sangat sebab xguna duit pon kn? layan....

36 comments :

  1. sy penah try yg kaler pepel tu..memang panjaaang sgt....hehe....

    ReplyDelete
  2. penah gak dpt sample neh..tp tak gune lg..ada org ckp tak bape best..depend kat msg2 kot best ke tak

    ReplyDelete
  3. my sis also got.. but mase career fair kt midvalley.. die dah suke libresse ni..coz pakai libresse ni xboco.. selesa jugak r..but Cik Tqah lagi suke kotex coz murah.. kedekut tak?haha

    ReplyDelete
  4. fuh!! ape ni??? tak paham... heeee...

    ReplyDelete
  5. kite suke gak pakai libresse nie..rase selesa :)

    ReplyDelete
  6. sy pon dapat gak sample free tu..minggu lepas..inagtkan tak dapat..saje suke2 isi dalam web hr tu..hehe ok la kan..bole try dl..

    ReplyDelete
  7. comel la.. tringin nk pakai.. ahahha.. ;-p

    ReplyDelete
  8. hehe..nice sharing fy..teringat mase kat kolej ada promotion benda ni, dapat berkotak3 sampel ni.ehhee..3 kotak sorg..nk amek lebih pon bole..

    ReplyDelete
  9. k.el pun dpt ritu...dah pakai mmg sgt2 ok hehehe

    ReplyDelete
  10. ingatkan fy menang kontes ke.. menang GA ke..hehe..

    ReplyDelete
  11. libress ade dtg u kite bg free sample.
    hahaha terus amek 2 kotak.
    free ajer.
    :P

    ReplyDelete
  12. penah pakai tp xsdap..melecet ponggong den d buek nyo..bocor lak tu..muke ponggongku jenis sensitip kan..hahahahaha

    ReplyDelete
  13. rina ada mintak gak tp lom sampai lg... laman web librese cun kan?

    ReplyDelete
  14. @aanie

    2la..xpakai pon da rasa mcm panjg ni..hehe

    ReplyDelete
  15. @Cik Tqah

    waaa...libresse mmg mahal..pk 3x kot kalu nk beli..

    ReplyDelete
  16. @aliza

    hehe...xtaula suka ke x..xpakai lg.. =p

    ReplyDelete
  17. @mia

    xpnh lg kot libresse dtg ump..soffy penah la..hehe

    ReplyDelete
  18. @el

    skrg pakai ape plak k.el?hehe..gurau2 je.. =)

    ReplyDelete
  19. @aibaks

    haha...da lama da xmng kontest..harap da lg la pas ni...hehe

    ReplyDelete
  20. @faradeeba

    amik byk2 lg..lepas tu jual..mahal tu..huhu

    ReplyDelete
  21. @puanbee

    mcm kotak ajaib je..tgk kecik bila bukak ada byk..hehe

    ReplyDelete
  22. @m!sZ zAL!nA

    fy da xingt da mcm ne rupe web dia..hehe

    ReplyDelete

DoNT 4Get To DrOp Me A cOmMent b4 u LeaVe..
tQ.. =)