Friday, January 28, 2011

BeBaL TwiTTeR...

semalam fy kene berjaga sampai pagi..bermakna fy kene berjaga lebih 24 jam..da lama xwat mcm ni..tapi bukan la fy saje2 wat, tp fy risau kalau fy xbgn pg..bkn sebarang pg ye, pkol 5 pgi da kene bgn..

sebenarnya, minggu ni mama xde sebab ada seminar dekat pekan..so, sepanjang minggu ni y ddk kat rumah semuanya kaum adam je..xtaula ape diaorg mkan n minum..tp bila fy sampai rumah petang semalam, memang fy geleng2 kpala aje..tunggang langgang..ish3...td, fy kene bgn pkol 5 pg sebab abah nak kene kejar flight pkol 6.40 pagi ke p.pinang..seminar jgk!!

untuk mengisi masa y sgt lapang tu, fy pon telah on9 fb dgn jayanya..and ada sorg kawan fy ni ajak bertwitter plak..walau pun fy da lebih sebulan wat akaun twitter, fy xpenah aktif pon..macam blur je nk wat ape.. time ni mmg kelakar sebab dua-dua pon xpandai bertwitter..

fy mmg xpenah twit dgn sape2 b4 dis, so maen taram jela..akhirnya dapat jgk jmpe tempat nk membebel..ni la hasilnya..

ye tepat sekali..salah parking plak..ni message..xbest2..kene korek lagi twitter ni..setelah 5 minit menggodek-godek, akhirnye berjaya jugak..haha..macam kamben je rasa gune twitter ni..

kalau korg baca komen kat atas ni, korg mmg akan tau y kitaorg sekadar cube jaya..fy asyik gelak je time ni..ntah hape2 ntah..last2 member tu give up plak nk btertwitter.bengkek je ati..ceh..ada sape2 g nak bertwitter dgn fy? nk ajar fy twitter? klik kat bawah ye..thnx..

40 comments :

  1. hahaha.. ngat kte sorang je yg bebal twitter ni.. heee

    ReplyDelete
  2. saya pun ada wat twitter.dah lame gaklah, tpi tak acyive sbb tak reti gune.haha

    ReplyDelete
  3. syarq dulu pon ade twitter mase mule2 twitter keluar...tapi da lame delete. :) FB pon rase mcm da agak bosan je

    ReplyDelete
  4. hehe klakar la. :P tak reti nak tweet2 ni. fb pun da deactivatekan..huhu

    ReplyDelete
  5. sama lah. twitter ni macam x reti je nak gunaaa

    ReplyDelete
  6. kui3. dulu bebal gile kot ngn twitter nih. skang dah tak :D

    ReplyDelete
  7. samelah kita...dulu ade sekarang da xdak..hahaha
    pekan pahang? tmpat daus 2..

    ReplyDelete
  8. HAHA
    tak tahu main twitter
    twitter punn kwn yg buat
    bahahaahah
    gilaa kejiiii

    ReplyDelete
  9. eh i ade twitter. sape nak tau pasal twitter, bley la aja sikit2. sikit je. bnyk2 tak reti le

    www.namesayemejai.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. kema pun bebal twitter...sob3...
    asal bukak twitter jer mcm blur2...taktau nk wat ape

    ReplyDelete
  11. taknak follow sy gak ke? ahahha..
    sy pon sama.. rasanya dh setahun dftr tp tak reti guna.. hehhe..

    ReplyDelete
  12. hai cik fy, sy sudah follow twitter awak, follow sy blik. tweet tweet , ngee~~

    10 MODEL KERETA KONSEP MASA DEPAN

    ReplyDelete
  13. uihh!!!!
    mcam tu plak...
    follow la gue skali/..
    eehehe

    ReplyDelete
  14. hehe..xreti pn gna twitt2 ni..haha

    ReplyDelete
  15. tahan la fy ade twitter..
    kite xde pun..hehe

    ReplyDelete
  16. haii :) singgah sini . hihi twitter ni best la jugak :) i'll follow you okay . do follow me back kaat twitter nanti -amiramukri

    ReplyDelete
  17. x phm lgsg men twitter...
    dah godeh2 pun x phm..huhu

    good_boy latest post Akhirnya dapat online | Mari join Syoknyer Blogging !!!

    ReplyDelete
  18. jom twitt..hehe tapi jarang lah online.

    ReplyDelete
  19. alya lagi lame ade twitter tapi seyes tak tahu gune..lagi bebal..hahaha

    ReplyDelete
  20. @s.y.a.r.q

    awal lg nk delete..mau xplore dulu.. =)

    ReplyDelete
  21. @saye.mejai

    nnt kite add ye? ley bertwitter..kalu on la..hehe

    ReplyDelete

DoNT 4Get To DrOp Me A cOmMent b4 u LeaVe..
tQ.. =)