Monday, January 24, 2011

REZEKI BULAN JANUARI..

setelah berkurun lamanya xmenang GA, alhamdulillah ada jugak rezeki untuk fy..GA ni fy join bulan december 2010, and hadiahnya dapat bulan ni..fy menang 2 GA kali ni, sangat2 la seronok..meh ushar2..


GA ni fy dapat jdi pemenang utama..so fy dapat pilih mane2 produk y fy suka..sebabkan fy xpenah gune VICTORIA'S SECRET sebelum ni, cik rosie suggest fy amik PURE SEDUCTION, fy xkisah jnji kaler pink..haha..poyos sangat..


fy amik body lotion, sangat2 la wangi..thnk cik rosie.. laen kali buat GA lagi ye..orang laen kalau teringin nak pakai VICTORIA'S SECRET, bolehla klik link GA ni untuk ke blog cik rosie..ada banyak pilihan and harga pon berpatutan..


GA kedua y fy menang dianjurkan oleh tok esah..ramai pemenang dia, kalau xsilap ada 10 orang..untuk bersikap adil kepada semua pemenang, tok esah telah berbesar hati untuk menopup semua org dengan kredit RM10..sempoi..fy pon da dapat topup tu 2 hari lepas..terima kasih tok, laen kali wat lagi..buat tiap2 bulan pon ok..hehe..

Topup Maxis

walaupun fy join byk GA, tapi dapat menang 2 pon da cukup puas ati..rasa berkobar-kobar nk join lagi..tapi 2la, sekarang syarat GA da bertambah banyak..leceh plak rasanye..so, fy nak minta maaf kalau ada orang tag fy tapi fy xbuat..bila da banyak sgt syarat rasa malas plak..huhu..sekali lagi, terima kasih sebab sudi buat GA untuk fy menangi.. =)

36 comments :

  1. wah.. beshnye..cik tqah xmenang ponn

    ReplyDelete
  2. @Cik Tqah

    sabar ye..nnt ada la 2 rezekit nk menang.. =)

    ReplyDelete
  3. huwaa..mmg murah rezeki fy tau..ehhee..

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah tahniah dear....best best best

    ReplyDelete
  5. saye pun baru menang GA. serius rase seronok gile :)
    www.namesayemejai.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. wah! dtg nak ucap tahniah jugal lah! :D

    ReplyDelete
  7. woahh... mmg luck btol la fy! tahniah2..
    ehh.. sy curik banner awk taw!
    kalau sudi, jom la exchange.. :D

    ReplyDelete
  8. kalu rasa banyak sangat bedak tu kitorang bole tumpang perabih

    ReplyDelete
  9. tahniah dpt menang GA,,sy tak pernah menang lg tp br masuk 2 GA..hahhha..

    ReplyDelete
  10. perghhhh..best giler..tahniah fy ^__^

    ReplyDelete
  11. pure seduction memang wangi sangat . saya guna body mist dia . syok je bau dia . hehee

    ReplyDelete
  12. @Cik Tqah

    laen kali cube lgi ye..belum rezki tu..hehe

    ReplyDelete
  13. ktner nk dpt produk ne kt kuantan

    ReplyDelete

DoNT 4Get To DrOp Me A cOmMent b4 u LeaVe..
tQ.. =)