Saturday, January 22, 2011

GA Apple Notebook.. Nak Join?

fy da lama simpan hasrat nk buat GA..tapi xtau nak buat GA pasal ape..yela, GA kalau xde title xbest jgk kn? da la tu, nak bagi ape pon fy xtau..teringin nak buat GA y gempak, org pon seronok nk join kan? buat masa ni, fy just ada idea untuk hadiah..nak tau ape dia? jenguk2 la kat bawah ye..

1st prize

Apple NoteBook



.........


........


.......


......


.....


....


...


..


.



so camne?berminat xnk join GA fy ni? hehehe..gurau2 ari jumaat je..jangan marah ye..i xgurau kasar ok.. tapi seriusly, if korg ada idea pasal GA, sound2la ye..mane tau fy boleh buat GA tu..ok, tc allz.. (^_^)

17 comments :

  1. haha..
    klau btol,syu org 1st join..
    hehe~

    ReplyDelete
  2. sabar je lah ngn cik fy ni. punya la kreatif buat notebook 'apple'. HAHAHA..

    ReplyDelete
  3. cisssssssssssssssssssss!!
    dah semangat dah nak join tadi!
    huish berkecai hatiku T_T

    ReplyDelete
  4. hahaha,,,sengal,,bagi lah epal,,sedap gak,,hehehe

    ReplyDelete
  5. amik.. dpt trus satu 'apple' notebook, hukk...

    ReplyDelete
  6. haha..rsa mcm nak nanges je tgk netbo0k tuh..h0h0..

    ReplyDelete
  7. hahahahah nanti time nak antar apple ijau tu dah bucuk :P

    ReplyDelete
  8. cisss...baru ingat nak join..grrrrrrrrrrrrrrr
    marah ni..jgn sape2 tego...

    ReplyDelete
  9. haha aplle notebook real punya!

    ReplyDelete
  10. hahaha ni betul2 punya apple brand nih...like!

    ReplyDelete
  11. smpai cm tu skali, klau pos adiah ni, agak2 apple tu tercabut x? huhu

    ReplyDelete

DoNT 4Get To DrOp Me A cOmMent b4 u LeaVe..
tQ.. =)