Monday, January 31, 2011

GATAL TANGAN...

lagi 2 hari before fy pergi vacation..xsabar rasanya sampai nk update blog pun malas.. dalam pada malas tu, ada orang mintak fy buatkan tab menu dia..mula2, fy rasa berat hati jgk buat sebab fy bukan la terer sangat bab edit2 ni, bese fy buat ikot syok sendiri je..xdekla marbeles pon result dia tp fy tetap puas ati..

balik semula pada permintaan sahabat blogger tu, lepas fy siap design tab menu dia, ntah macam mana timbul plak niat ati ni nak buat button untuk facebook n twitter fy..lepas da siap tu, tgn fy gatai2 plak nak design header..bila tgk header tu da hampir siap, rasa cantikla plak..terus rasa nak overhaul satu blog..hahaha..

so, nak di pendekkan cerita, malam ni jugak fy akan try siapkan blog fy..if dapat siapkan malam ni, esok korang semua boleh la tengok..kalau xde, korang anggaplak korang xpernah baca pon entry ni..boleh? tema kaler kali ni adalah pink n ungu..nka tengok? tunggu~~~

6 comments :

DoNT 4Get To DrOp Me A cOmMent b4 u LeaVe..
tQ.. =)