Tuesday, January 4, 2011

Demam, Batuk & Bla Bla...

dua hari fy mendiamkan diri dari blog and fb..rindu betul nk merepek..bukan suka2 nk menghilangkn diri..tapi fy bz packing brg untuk balik asrama..and paling penting, hari ahad jugak fy kene demam..mula2 xdekla teruk sangat just batuk2..sempat balik asrama unpack barang..tapi sebabkan kat asrama macam xda org sangat, fy balik rumah semula..

tapi malam 2, batuk fy makin teruk..badan makin panas..fy makan seketul ayam je lepas 2 makan penadol n terus tido sampai pg..pagi 2 agak2 macam da ok kit, fy siap2 nak balik u semula..fy tumpang kawan fy je..nasibla hari isnin n selasa xde kelas, just daftar subjek je..

tapi lepas naek turun tangga entah berapa kali, tambah2 plak berpanas semua, bila da settle semua kerja, kepala fy rasa nak pecah je..pening betul..last2 fy ikot kawan fy balik rumah semula..sampai rumah tido pai petang..malam 2 mama n abah bawah pergi jumpe doktor..malu jugak rasa, da tua2 pon mama teman jumpa doktor..haha..

balik dari klinik, fy makan ubat..lepas 2 trus tido..alhamdulillah, bgn pg td, kepala da ringan skit..batuk n selesama pon da kurang..barula on9..terus wat entry ni..sebenarnye, da lama jugak fy xdemam..sebab 2, bila mula2 batuk fy ingt sakit bese2 je, xsangka jd teruk pula..xpela, sakit pon da kurang..bolehla berblogging macam bese..kn? mau start bw pula..bye2...

40 comments :

  1. demam xmo balek u lar neh..heheh

    ReplyDelete
  2. alahai .. kartun tu kiut sgt. mkn ubat tau, adik. hihi ..

    ReplyDelete
  3. semoga cepat sembuh seperti biasa.. ;)

    fy ni demam tak nak masuk kelas minggu 1st kannn? kann?? hahahaha.. :P

    ReplyDelete
  4. jemput join segmen. mudah je. dan semuga cepat sembuh yea.

    http://shaofie.blogspot.com/2011/01/segmen-blog-aku-bukan-privasi-lagi-jom.html

    ReplyDelete
  5. shafakillah ye~
    tu la dlu dah 2 thn x demam..ble kne skali aii xlarat..

    ReplyDelete
  6. eyka pon demam gak..huk3~
    musim demam ke erk skrg? T_T
    hope awk cpt baek =)

    ReplyDelete
  7. alah...ciannye die...jgn lupe mam ubat...ni demam sb nak start sem baru ah ni er?

    ReplyDelete
  8. get well soon.. ^_^
    mkn ubat tau..


    need ur help here.. :)
    http://atentiqa.blogspot.com/2011/01/contest-fesyen-untuk-semua.html

    ReplyDelete
  9. musim demam kot, rehat dan minum air byk, cpt sembuh ye

    ReplyDelete
  10. musim sekarang ni sebab cuaca tak menentu...moga cepat sembuh :)

    ReplyDelete
  11. jgn lpe makan ubat eh moga2 cepat sembuh la yerk :)

    ReplyDelete
  12. @fa-in

    betul2..sekali kene mmg kaw2 dapat..

    ReplyDelete

DoNT 4Get To DrOp Me A cOmMent b4 u LeaVe..
tQ.. =)