Wednesday, January 5, 2011

Fur? I'd Rather Go Naked...

salah satu rancangan kesukaan fy dekat chanel 712 adalah Keeping Up with the Kardashians.. so, macam hari2 laen jugak, pagi ni pun fy tgk cite..salah satu sebab kenapa fy suka tonton cite 2, kerana hubungan kekeluargaan y kuat..lagi2 antara adik beradik 2..fy paling suka kim..walaupun cara dia cakap mcm malas, tp seksi wat? hahaha..

untuk hari ni, fy terlambat sikit tukar chanel, khusyuk sgt tgk cerita Rules of Engagement n by time fy tukar ke 712, tingal kurang 10 minit je nk abis..fy xpenah lg tgk episode ni..tapi dasat jugak..fokus dia hari ni adalah pada khloe y terlibat dengan kampen PETA pada december 2008..2 thun lepas punya..

demi nk selamatkan binatang berbulu, PETA buat kempen y diberi nama "Fur? I'd Rather Go Naked" y mana khloe terpilih untuk menjadi duta.. org putih kan minat pakai baju bulu2, kadang wat topi la scarfs la apela..niat PETA ni memang bagus, tapi xknla sampai berbogel? pastu jalan2 keliling rumah? kuar bandar? ko gila ke hape? kan da byk lagi tema boleh buat. contohnya..

1. Fur? I'd Rather Go Green


2. Fur? I'd Rather Go Plastic


3. Fur? I'd Rather Go Meat


see...lady gaga pon sangup pakai daging dr bogel tau..ye ke? haha.niat nak selamatkan haiwan 2 memang cantik sangat da, tapi kenapa kene bogel ye? suka korg ye bogel2..tampor nak? nasibla kat Malaysia terchenta ni trend bulu2 byk guna wool je..harap xdekla iklan macam ni kat Malaysia..huhu..

22 comments :

  1. alamak nnt nampak ah selulit die cmne. ngahahahaha

    ReplyDelete
  2. Ha'ah. MM pun suke tgk siri tu. Siri yg Khloe berbogel utk PETA pun tgk jugk. Bongok kan berbogel gitu? Ish3...

    ReplyDelete
  3. Nice blog, nice entry

    keep it up


    jom komen sini
    wish me luck

    thanks dear

    http://officialaenlicious.blogspot.com/2010/12/contest-fesyen-untuk-semua.html

    ReplyDelete
  4. he3...dasat2...x sesuwai nk bogel2..

    ReplyDelete
  5. uish kalau org malaysia mcm neyh, abes kene gelak je.. hehe. babe, kene tag. if you have free time, do it ya. here's the link :- http://fiesyaa-chacha.blogspot.com/2011/01/tagged-from-sis-izan-banyak-tanya-betul.html. Thanks! :)

    ReplyDelete
  6. uish.. bahaya2.. rosak pahala hari ni.. haha

    ReplyDelete
  7. hehehe..kalau cntik xpe..ni kalau yg buruk tunjuk..meluat tgk nyer..haha..

    ReplyDelete
  8. bab pkai baju gune plastik tu stuju!senang..xyah bsuh..lap2 je..haha..

    p/s: ke-plastik-an knnnn:p

    ReplyDelete
  9. ada tag utk awak..hehe..
    Queen yang comel..

    http://miszydian.blogspot.com/2011/01/award-youre-cool-like-snow.html

    ReplyDelete
  10. huhuu..fur? i rather go naked tu yg paling best..haha! tgk gak kardashian ni tp lepas tu bosan, tukar channel lain..heee

    ReplyDelete
  11. agak2 lau gaga tanggal bju tu ad bau daging tak?
    hahah..
    xde r, men2 jew..
    geli pe pakai daging ==' euw

    ReplyDelete
  12. @Myaby

    xdek kot 2 berani go naked tu..hehe

    ReplyDelete
  13. @Mawar Merah

    bongok mmg bongok..sbb 2 fy kutuk dia..hahaha..jahat kn patik?

    ReplyDelete
  14. @FiesyaaChacha

    hehe..kalau fy rajin fy wat ok..? nut no promise are made tau..

    ReplyDelete
  15. @Cik Bucken

    kalau wat gune kertas pon ok..lepas 2 terus bakar..kn kn?

    ReplyDelete
  16. @misyamissyou

    fy kdg2 terlpas sbb syok sgt tgk rules of engagement..hehe

    ReplyDelete
  17. @sha :)

    pas pkai terus bakar..sedap 2..hehe

    ReplyDelete

DoNT 4Get To DrOp Me A cOmMent b4 u LeaVe..
tQ.. =)