Saturday, January 29, 2011

CONTEST BLOG PALING CANTIK, COMEL DAN KEMAS !

salah satu sebab kenape fy suka join GA selaen dari hadiah y menarik adalah sebab fy xde idea untuk hupdate blog..dan hari ni, fy agak mati kutu sebab kekurangan idea, nasib baekla ada org tag fy..terima kasih kepada haruutachan, jom layan GA ni..


syarat-syarat penyertaan ::
  1. jadi follower FARZANA FARZANTO. (1041)
  2. peserta perempuan digalakkan. kerana hadiah disediakan khas untuk blogger perempuan. kalau lelaki nak masok boleh juga. kalau tak kisah menang baju2 macam kat atas ni. haha (setiap pemenang boleh memilih hadiah or baju mengikut citarasa sendiri di Pelangiwardrobe Hannah. add dulu baru boleh tengok baju2 disana)
  3. ada 3 kategori iaitu blog paling cantik, comel dan kemas. setiap kategori mempunyai 1 pemenang sahaja.
  4. buat 1 entry tentang contest ni.
  5. tag kepada 5 orang rakan blogger anda.
  6. letak banner di side bar blog anda dan link kan terus ke entry ni.
  7. setelah selesai, tinggal kan link entry anda berkenaan dengan contest ni di komen entry ni. saya akan check setiap link yang sudah ditinggalkan.
  8. penyertaan bermula pada 10.1.2011 hingga 10.2.2011.
  9. dalam tempoh sebulan ni mungkin anda boleh gunakan masa ini untuk menghias blog anda.
semua ni adalah syarat y ptot dipatuhi kalau nak join GA ni..rasa2 da ikot da..cuma satu je y belum settle, tagging..so ini la dia merekan y fy nak buli..hehe
  1. http://sukesukimimie.blogspot.com/
  2. http://pillieysbombers.blogspot.com/
  3. http://mynameika.blogspot.com/
  4. http://blogqaseh.blogspot.com/
  5. http://nikminijournal.blogspot.com/
rajin2 la ye buat..hehe..fy mau makan plak..jempot ye semua..

22 comments :

  1. fy ada tagg

    http://taktahukenape.blogspot.com/2011/01/1st-ga-pearl-by-moon.html

    ReplyDelete
  2. @aliza

    kalu ada kelapangan fy buat ye...hehe

    ReplyDelete
  3. @reen

    fy blushing mcm kene tampo je..haha

    ReplyDelete
  4. Jom Join contest ini.
    Hadiah die best!
    http://sorryilupa.blogspot.com/2012/02/contest-i-love-online-shopping.html

    ReplyDelete
  5. akkak,saya baru dlm blog ni.saya x tahu camne nk cantik kan blog saya.hepl me!!thanks

    ReplyDelete

DoNT 4Get To DrOp Me A cOmMent b4 u LeaVe..
tQ.. =)