Thursday, December 23, 2010

TRON LEGACY

semalam fy pergi tgk wyg lg..kali ni cerita TRON LEGACY plak..walaupun lepas baca komen cerita ni y kurang memberangsangkan dari seorang kawan blogger buat fy rasa down kit nak tgk, tp fy pergi jgk tgk memandangkan abang bersungguh-sungguh nk tgk..lagi pon dia y belanja..layan kan ajela..

overall, movie ni xdekla teruk..fy rasa ok je tapi mungkinla sebab movie ni 3D, so subtitle xda, maka ada part y xberapa nak faham..plot cerita ni xbyk, conflict pon like2 je..cume y terpegunya tengok teknologi y ada..suka time racing 2..mantap ape..hehe..


hero & heroin movie ni pon ok..cool je..rasa best plak kalau dapat jadi Olivia Wilde y memegang watak Quorra dalam movie ni..leh lawan2 y paling best drive krete 2..siap datang selamatkan hero lagi.memang mantap..!!

tapi sayangnya, tron y menjadi tajuk cerita ni xbegitu menyerlah..watak dia just sampingan macam 2 je.. ptot kene tukar title cerita ni..suka hati ko je kn? overall, this story is fine..xde ape nk kutuk sangat..2 pendapat fy..org laen? suka hatila, pendapat masing2 kn? seriusly, xrugi pon tgk..=]

before entry movie ini menjadi chow chin chow, macam bese fy nk kene rate dulu..berapa bintang?

ada jugak rasa nak bg 4 bintang..tapi malas plak nk 2ka bintang kt atas ni..haha..=p

27 comments :

  1. waaawwwwa
    bestt nyer
    nanti nak g tgk gak laaaa

    ReplyDelete
  2. ooooh cam tak best sgt je ^_^
    tapi tqa minat heroin dia, yg berlakon dalam series House tu.. cun gile dia.

    hero dia biase2 je. hehe kalo zac afron nak gak g tgk. agagaa

    ReplyDelete
  3. dah lame x tengok wayang..uhuk2.hehe

    ReplyDelete
  4. aritu ada lak g tengok cite ngangkung...
    patot tengok TRON ni,tape2..malam ni nak g tengok..ehehhehe

    ReplyDelete
  5. fy nak tahu, betapa bongoknye mia, dpt tiket free dr nuffnang utk muvie ni, bole pulak terlupe nk reply...dush3...sengal kan..ehhehee

    ReplyDelete
  6. eyra nak sangat tengok cerita nie! best ke tak best nak jugak tengok. hehe

    ReplyDelete
  7. @tqaAwesome

    atas minat kot.cerita ni mcm sns fiksyen n futuristic sgt..tp fy minat..=]

    ReplyDelete
  8. @SweetSyaza

    cerita ngnkung pon fy tgk..tp cite ni lg best kot?

    ReplyDelete
  9. @mia

    waa...sygnye, da la 3d, tiket mahal 2..ruginye..=|

    ReplyDelete
  10. pnah tgk tron versi lama.. yg baru ni blom lg, hukk...

    ReplyDelete
  11. wah..cm best ni..tp kat sini tak de cinema..haihh :(

    ReplyDelete
  12. waa...best tak citer dia???brapa bintang citer ni nak bagi???heee

    ReplyDelete
  13. hehe, tq info, download ja la.hehe,malas nak kuar

    ReplyDelete
  14. sikitnyeee bintang..mcm xbesh je..hehe

    ReplyDelete
  15. fiksyen...agk kurg minat,sbb bosan..tpi org lain xtawla.org2 suka brfntasi lehla lyan..jgn marah ea

    ReplyDelete
  16. kurang menarik citer nyer~~
    banyak cakap n slow..
    da ngantuk biler nak abis tu..

    lallalala~~

    ReplyDelete
  17. nak beli dvd cetak tak rompak punya la hehehe..

    ReplyDelete
  18. Hmmmm cam tak berapa best jer...tak jadi la nak gi tengok.

    ReplyDelete
  19. ramai org ckp mcm best...nak kene g tgk nih...agak2 ada lg x ek...? huhu

    ReplyDelete

DoNT 4Get To DrOp Me A cOmMent b4 u LeaVe..
tQ.. =)