Saturday, December 4, 2010

TraFFic HumBaN Ke LoNgKanG


seawal-awal pukul 8.30 pagi fy da keluar rumah...mula2 kitaorg hantar abg g terminal, lepas 2 pergi br8fas with mama, abah & meme..siap makan abah hantar fy dekat ecm and fy melepak sampai la ke ptg...tengok cerita ngangkung tp xlarat nk review malam ni, esok la fy wat entry..then dekat2 nak masuk magrib baru balik rumah..

masuk bilik terus on lappy, konon semangat la nk blogwalking, tapi bila da siap mndi semua lappy 2 dibiarkan macam 2 je..xhadap pon..sampai la pkol 8.30 barula tergerak hati nak ushar lappy..bende 1st fy wat adalah cek traffic..perh...sedih2..traffic gedeboosh jatuh sebab seharian tinggal...terus xde mood..badan pon rasa lemah lembut macam sotong je ni..dengan hujan y turun xhenti2 dari pg (alhamdulillah), xsampai 15 minit mata da kuyu..

dala, memang xmau da blogwalking malam ni..mau tido..esok kalu ada mood fy sambung bw... nite semua.. jangan malas mcam fy ye..huhu...papai...


16 comments :

  1. a'ah lah, fy pegi mane seharian tak update? trtggu² jugak. huhu

    ReplyDelete
  2. ahaks~ letih ye..sian die..

    entri terbaru ~> surat apa?? :: Surat Cuti ::

    ReplyDelete
  3. Takpe2... mlm ni rehat dulu. Esok boleh bw.. hehhehe

    ReplyDelete
  4. hehe... biasela tu kalau x update mmg menjunam teruk la traffic tu..
    sabo2.... :D

    ReplyDelete
  5. berjalan sakan eh hehe ala chill laa. :) sweetdream :)

    ReplyDelete
  6. jgn sedih2 ek..
    hehe
    trtunggu2 bw and entry fy jugak =)

    ReplyDelete
  7. @Eyra.

    terharunye ada org tungu fy update..thnx dear..=]

    ReplyDelete
  8. @Echam

    xdaya jugak nk bw..pening kpala sgt ni..=[

    ReplyDelete

DoNT 4Get To DrOp Me A cOmMent b4 u LeaVe..
tQ.. =)