Sunday, December 5, 2010

NGANGKUNG 2010

beberapa hari lepas fy ada tengok trailer cerita ngankung dengan tv...ushar2 trailer dia memang rasa kelakar and rasa nak pergi tengok kt wayang pon ada... lagi plak abang ada ajak tangok movie minggu ni..but then hari rabu haritu, dia terpaksa plak batalkan plan 2 sebab bz dengan kerja..serius la rasa down..tp nasibla semalam ada org ajk tengok.. walaupon mase mula-mula 2 wat2 jual mahal xnak tangok, tapi last2 masuk jugak la hall sebab ngankung ni..haha..ok..ni trailer dia..



cerita ni memang kelakar and ada banyak pengajaran..tapi fy xtaula kenapa dalam kelakar-kelakar 2 fy tetap rasa borink..mungkin sebab ada banyak dialog y membebel ntah ape2..lepas 2 dengan karekter Shaheizy Sam y macam xseswai je fy tgk..ntahla, rasa macam xsuka plak tengok dia dalam cite ni..huhu..ape2 pon, cerita ni ok la..banyak jugak part2 suspen..hantu dia memang terbaek..model antarabangsa 2..hahaha...ok..jempot tengok ye..

CheQPpJoY SaYs: 3 & half a star..

22 comments :

  1. hoh! 1st time ade org ckp cite ni best. =.="

    ReplyDelete
  2. kite pon tk suke tgonk sam dlm nih.
    mcm pelik jer muke die.
    hehehe
    tapi klakar jugak kan? kan?

    hehehe :D

    ReplyDelete
  3. 3&half star kira best la gak kan? kena tgk nih. hahahha.

    ReplyDelete
  4. hoho blm lg bekesempatan tgk cite ni sob3..

    ReplyDelete
  5. @faradeeba

    betul2..mcm ada y pelik je dgn sam..tp hantu perempuan 2 mmg kelakar..hehe

    ReplyDelete
  6. @Shaofie

    byk bintang sebab kelakar je..laen kminus sbb bosan ..

    ReplyDelete
  7. @MiSs TOrA

    jgn sedih2..nnt ada kesempatan tgk la ea..=]

    ReplyDelete
  8. xtgk lagi muvie ni fy..but truely, tgk trailer, huhu..mcm ok la kot..ramai ckp klaka..

    ReplyDelete
  9. best gak cter tu.akak dah tgk.hantu dia mg lawak la.hehe

    ReplyDelete
  10. sedang mencari masa untuk tengok cerita ni. entah bilalah dapat agaknya.

    ReplyDelete
  11. best ke citer ni...??nk tgk lah...hehe
    :D

    ReplyDelete
  12. @mia

    klakar..tp ada jugak part y bosan..=[

    ReplyDelete

DoNT 4Get To DrOp Me A cOmMent b4 u LeaVe..
tQ.. =)