Sunday, December 19, 2010

SeLaMaT PeNganTiN BaRu...

seronok betol hari ni..1st time fy menghadiri majlis perkahwinan kawan fy..biasanya ikot mama je.. kali ni mama & abah plak ikot fy pergi kenduri kawin..sebenarnye, ada jgk kawan2 fy y da kawin, tp xberkesempatan plak nak pergi..pkol 11.30 pagi da kuar rumah sebab rumah kawan fy 2 dekat temerloh..ada jgk la sesat skit n sampai pon dekat2 pkol 1.00pm..sempatla fy tgk pengntin lelaki.. tengok je tau..laen xde...hehe..ok.. jom layan gambar..

SeLaMaT
PenGanTiN BaRu


KhaDRi & AiNi

ni je gambar atas pelamin y sempat captured

pic ni sebelum pengantin laki tibe..

pic masa berarak

fy & mama..

e'ar/aini nampak cantik dr biasa..
seri pengantin kn?


kalau perasan, mata pengantin perempuan nampak sembab sikit..masa fy mula2 sampai, fy terkejut tengok mata dia..merah..ingat dia nangis rupa-rupanya dia demam..nasibla orangnya memang cantik so xdekla effect sangat..dia merupakan rakan sekelas fy..jeles plak rasa..e'ar 2 tahun tua dari fy, so xpelik la kalau da kawin walaupun still study..kalau fy mesti abah marah agaknya..hehe

ape pun, fy mendoakan kesejahteraan & kebahagian e'ar & suami berpanjangan hingga ke akhir hayat..lepas ni da xleh nakal2 da..nanti ak babab ko tau..xsabar nak gosip ni..lagi dua minggu kelas start, barula dapat jumpa dia..time 2 siapla dia kene dengan fy..hehe..Selamat Pengantin Baru dear.. =]

posing sebelum balik.. papai..

27 comments :

  1. salam..

    selamat pengantin baru untuk pengantin itu..

    selamat malam isnin untuk pemilik blog :)

    ReplyDelete
  2. hoho..
    terbalek plak erk..
    parents yg ikt..heheh
    btw...comellah..
    =0

    ReplyDelete
  3. selamat pengantin baru jugak diucapkan kpd pihak terlibat..
    awk bila lg? hehe..

    ReplyDelete
  4. Pengantin chantek, semoga bahagia hingga anak cucu :))
    awak bila lagi ?heheh.

    ReplyDelete
  5. comey fy nih, pengantin pom lawo..n fy ngan mama seiras eh..

    ReplyDelete
  6. @tipahbee

    thnx..nk ckp seiras 2 xdekla, fy byk ikot muka mak cik fy..hehe

    ReplyDelete
  7. bila kawan kita yg kawin, rasa lain kan....

    ReplyDelete
  8. kak fy...sm ler...
    zana sure kena marah la kalau sibuk2 nak kawin time belajar...hehhe
    btw...cantik bj kak fy

    ReplyDelete
  9. hohoho.. mak ayah yang ikut yer. bila pulak mak ayah fy yg jadi penganjur majlis? hihi ;P

    selamat pengantin baru untuk kawan fy. semoga bahagia kekal ke akhir hayat bersambung bawa ke syurga.. :)

    ReplyDelete
  10. hak3...selamat pengantin bru....kawan dh kawin...kamu bila lg??x da calon ka??

    ReplyDelete
  11. wah...santik nyer pengantin..beseri2..;d

    ReplyDelete
  12. comey lar cheqpjoy neh:)chantek..kenduri cheqpjoy t jgn lpa jmpt..hik3x:p

    ReplyDelete
  13. Akhir tahun ni memang penuh dengan jemputan kahwin jer, huhu

    ReplyDelete
  14. lawaaa..kalo warna pink2 ni mama mmg loikeeeeee..

    ReplyDelete

DoNT 4Get To DrOp Me A cOmMent b4 u LeaVe..
tQ.. =)