Tuesday, December 21, 2010

KoPi SeDaP BuKaN LaGi Di StaRBuCkS...

kepada penggemar starbucks, fy ada berita baek untuk korang semua.. nak tau ape berita baeknya? kalau korg rasa harga segelas minuman kopi dekat starbucks mahal dan selalu berkira-kira untuk membelinya, fy ada jalan penyelesainya..

nampak sedapkan? lepas ni xpyh da pergi starbucks untuk mendapatkan kopi y mengancam jiwa ni..korang pergi STAR FUCKS plak..harganya mungkin lebih murah..tapi sayangnya, kedai ni hanya ada dekat China je..haha..sanggup ke?

well, satu lagi produk buatan china, agak2 starbucks akan saman xdiaorg ni? tengok jela... =]

27 comments :

  1. uwaaaa, ambik ko.. kedai kopi terbaru..hahhaa

    ReplyDelete
  2. Haha.
    Memang takleh blah r.
    China, China.

    ReplyDelete
  3. hahahaha..
    tak brani nak p sana taw..
    adoi..
    tgk nama pn dah asa lain..hehe

    ReplyDelete
  4. wah...name xboleh belah..lucah sunguh...F$^ks heheh..

    P/S : ‎( A H 7 ): Bagaimana Membakar Kalori Dalam Badan?

    ReplyDelete
  5. kedai mcm tuh pn ada jgk ke?...adeeeiii...

    ReplyDelete
  6. heheh...macm2laaa...tggu ajelaaa samada starbucks nak saman ke tak...

    ReplyDelete
  7. star fucks!!!! yucks!!!! wondering apa ingredient dia nnt yeh....hahhahahha!!!

    p/s: Kicking ur Digi adds

    ReplyDelete
  8. ciplak menciplak.. no good no good.. hekhekhekhekhek

    ReplyDelete
  9. kahkhakhakaa...F.U.C.K??seyelsy?hahahaa..mmg kontroversi ni..ehehe..

    ReplyDelete
  10. signboard kedai yg xle bla tuh..aduyaii...ingt umah urut ke..ape ke..hahahaha

    ReplyDelete
  11. salam

    kopi buatan sendiri lagi sedap..hehehe...

    ReplyDelete
  12. bengong ;a diorang nih. hhahah

    ReplyDelete
  13. wow~~
    cambst nak gi la~~
    daerah mane??

    lalalal~~~

    ReplyDelete
  14. hoooo first tyme dgr.
    aigooo~ china ni mmg terer bab2 ciplak idea nih.
    ade kat china je? erk baik pegi starbuck kat cni, murah lagi.
    kalo nak kopi kat star fucks??, kena beli ticket flight lagi..mahal2
    hehe
    ^__^

    ReplyDelete

DoNT 4Get To DrOp Me A cOmMent b4 u LeaVe..
tQ.. =)