Tuesday, December 28, 2010

SAPE DISEBALIK LASER HIJAU???

semua orang tengah kecoh-kecoh sekarang ni pasal isu laser hijau masa perlawanan malaysia-indonesia baru2 ni. walaupun fy xminat bola, tapi gigih jugak fy tengok kesemua video-video y wat closed up muka penjaga gol malaysia dan jugak indonesia masa kene laser 2..tapi malam ni, fy dikejutkan lagi dengan satu lagi gambar y menunjukkan siapa y orang disebalik laser 2.

harap semua orang bersabar la..jangan marah2..kitakan berjiran, sampai bila nak gaduh..ye x?so, inila dia gambar y fy maksudkan 2..

haha..gurau2 je..pic ni fy dapat dari fesbuk. xtaula sape punya angkara. tapi kelakar jugak. sian mr otomen, lepas disalahkan sebab meruntuhkan stadium sultan mizan, sekali lagi dia mendapat glamer..haha..layan..
kredit to google

28 comments :

  1. hahahaha

    ni ultraman spesis yg mana??
    ultrama dyna ke ultrmana 7 ke??

    ReplyDelete
  2. ahahahaha . . . nice pic . . .
    akakakakaka

    ReplyDelete
  3. golkeeper pakai jersey hijau..kena la plak laser hijau huhu..

    ReplyDelete
  4. aloh la..kesini rupanya terlepas otomen...ptt cari tak ada...:)

    ReplyDelete
  5. anak2 akak tgk otomen dok memfire ni..sukolah ni..heheheheeee

    ReplyDelete
  6. lazer tu, treatment untuk lebatkan rambut.. hehe.. kdding.. nice entry

    ReplyDelete
  7. hehe..lucu lak:)

    neway,ada tag 4 u;)

    http://nanakimie.blogspot.com/2010/12/tag-from-myssmie.html

    ReplyDelete
  8. ultramen nmpk org tu cm raksasa kot, tu psl kna laser..nsib baik tak tumbang kn..hahhaha

    ReplyDelete
  9. wakaka..gelak guling2.. actually diorang nk test kelicinan kepala markus tuh. muahahah...nk tgk laser tuh pantul balik ke tak. muahahahaha

    ReplyDelete
  10. hahahahaa...terbaeklah fy..mia pulak rase, kebanyakan game yg kene laser hijau tu, dibawah sponsor suzuki, dari jepun, otomen pon dari jepun..khekehkehkee...

    ReplyDelete
  11. sekarang dah kelaur cerita ilmu hitam la plak... hahaha...

    ReplyDelete
  12. hayakkkkk ultraman pun leh fireeeeee stadium ke???? hehehehe

    ReplyDelete
  13. indon sengal. pastu masuk padang naek kereta kebal? bengong.

    ReplyDelete

DoNT 4Get To DrOp Me A cOmMent b4 u LeaVe..
tQ.. =)