Wednesday, December 29, 2010

Cbox KeNe SpaM.. xPuaS HaTi La 2..

nampaknya, ada org y terasa dengan entry ultraman laser hijau fy y bertajuk sape disebalik laser hijau. xpasal2 malam ni pkol 7.12pm cbox fy dipenuhi oleh komen y tidak sedap dibaca. perasaan marah memang ada, yela apsal nak hentam blog org plak, kite xkacau dia, dia feel lebih2.
fy perasan ramai jugak blog y kene macam ni. fy malas nak kutuk. xda faedah merendahkan martabat orang Malaysia. dia buang maruah dia, so carry on. xperlu kita balas dengan caci maki. paling penting, jaga adab kite sebagai orang islam.

teringat kata-kata ni,
" matlamat tidak menghalalkan cara"

fikir-fikirkan la..

semoga allah melindungi pasukan Malaysia dan
misi kemenangan tercapai. amin.

20 comments :

  1. takotnya dorg dok wat cmni..
    next time hati2 k bile nk post pape kt blog..

    ReplyDelete
  2. bahaya btul org mcm tuh cik fy .
    hurm , semoga allah melindungi harimau malaya & dorg beraksi sehabis baik .
    semoga kemenangan dipihak kita . Amin

    ReplyDelete
  3. sebab tula aku pakai shoutmix, bole delete..tu je..hehe

    ReplyDelete
  4. kalau kita balas dengan maki hamun, maknanya tiada perbezaan antara kita dengan orang yang memulakannya. jadi, lebih baik biarkan saja.

    biarkan mereka dengan ego mereka. :)

    ReplyDelete
  5. sabauuu jela kak ^__^

    org bodo je cmtu . hoho


    JOM2 BACE ENTRY BARU :)

    ReplyDelete
  6. amin..sabarla fy..ehehe...all da best malaysia..

    ReplyDelete
  7. ish ish... tak baik nye depa ni.
    xpe fy, banyak2 sabar k...

    ReplyDelete
  8. setuju! matlamat tak menghalalkan cara!

    ReplyDelete
  9. Boleh check IP dia kalau nak. Nak buat apa lepas tu, well, I leave that to your imagination. :)

    ReplyDelete
  10. @Gen Fujita

    hehe..biarkan la..selagi xmelampau n boleh sabar..=]

    ReplyDelete
  11. da nampak sgt dia org slah kan..haniey pn ada gak wat pasal entry 2 tp xdk pn smpai kena cam2..

    ReplyDelete
  12. sabar jela cik fy. klw mcm tu perangai dorang, mmg patut la negara dorang xmaju2. rase2nye negara bole diiktiraf negara xbertamadun kowt? upss. hehe

    ReplyDelete
  13. ai indon2 ni mmg kat mne2 nak luahkan tak puas hati diorang, dahla diorang spam habis2an fan page malaysia, kat mne2 ade je drg ni. apesal lah burok sgt prangai depa ni. haiiiih

    ReplyDelete

DoNT 4Get To DrOp Me A cOmMent b4 u LeaVe..
tQ.. =)