Sunday, December 5, 2010

LaMpU TiDuR ImPiaN SeTiaP GaDis..hehe

ada sesuatu y menarik fy nak kongsi dengan kawan2 semua..fy rasa mesti semua orang akan rasa tertarik dengan benda ni..fy sebenarnye da lama cari lampu tidur tapi xda y betul2 berkenan dekat hati...sampai la 2 hari lepas, fy jumpa satu web y menjual lampu tidur y memang sangat comel..geram sangat rasa..mesti korang nak tengok kan? jom...

Teddy Bear Lamp

haa..amacam? comelkan lampu ni? fy masa nampk ni rasa nak tekan je butang buy..tapi bila tangok harganya, rasa nak nangis je..korang nak tau berapa harga dia? RM425.00 tau...mahal gila kot..tapi harga barang2 laen xde plak mcm ni..fy pon xsurela..

ada banyak lagi barang2 menarik y dijual kat sini..semuanya comel2 and harga boleh tahan la (kecuali untuk lampu besr 2..mahal gila..) fy xda niat pon nk promote web dia cuma suka nak kongsi teddy bear lamp tu je..fy teringin sangat nak beli tapi macam xberbaloi pula..ok, 2 je perkongsian menarik fy hari ni...kalau teringin nak tengok web y jual teddy bear lamp ni, sila klik bawah...bubye..

62 comments :

  1. Fy,cantiklah lampu teddy bear tu,tapi mahal la plak...huhu

    ReplyDelete
  2. Hehehhe.. comey2. Tapi ade gak ehhh yg bentuk camtu...

    ReplyDelete
  3. uish.. sampai 400 lebih..mahal giler

    ReplyDelete
  4. mahal sgt tu, lagi pun zaman2 gawat ni..cari yg lain la ye..

    ReplyDelete
  5. cute tapi bile tgk dari bawah cam menakutkan lak...tade kepale...ngeh2...:D

    ReplyDelete
  6. alaa.. wat sindri pon boleh tu..
    beli teddy bear, potong kapla, sumbat mentol. Hehe..

    ReplyDelete
  7. er..lampu untuk lelaki ada tak??hehe
    *cm x ad kaitan je..soalan ell ni..hha

    ReplyDelete
  8. uiks... seram la plak skali teddy xde kepale.. ekeke

    ReplyDelete
  9. mane kepala dia? bercahaya!?? haha

    ReplyDelete
  10. cam kesian lak bear ni xde kepala
    giler mahal..tang mn mahaltu ahaks

    ReplyDelete
  11. OMG..sgt comel!adoi..lau buang 5 kat blkng tu knfem da sold out..kuikuikui XD

    ReplyDelete
  12. ohhhhhh comelnyaaaa...
    harga dia pun 'comel'..ohooo

    ReplyDelete
  13. comel sungguh...
    harga dia pun comel kan..
    pikir 15 kali jugak b4 nk beli =_=

    ReplyDelete
  14. @Solihin Zubir

    xsampai hati nk sembelih teddy sendiri..huhuhu

    ReplyDelete
  15. @alienelliz

    kalu nk boleh je..gune teddy mr bean..hehe

    ReplyDelete
  16. a'a..rasa macam tak berbaloi jer..apa la sgt material yg digunakan

    ReplyDelete
  17. fuyo mmg lawa la...tp mahal la pulak...

    ReplyDelete
  18. lampu nie macam lampu beruang kena dera jer.....sapa beli kena dera gak..bayar mahal...miahaha..(abg kasim gurau jer..tapi memang macam kena deralahTB tu..miahahah)

    ReplyDelete
  19. hehe mmg menrik pun..
    mcm2 dah la ni hehe
    tapi mhl sgt kan
    xsgp hee

    ReplyDelete
  20. @suichi

    betul2..lawa + mahal = tangok je la..

    ReplyDelete
  21. @ASSOYFINGER67

    haha..abg kassim memang la..ada je kn? pdhal kedekot..hehe

    ReplyDelete
  22. lawa..takot sket2..sebab tade kepala

    ReplyDelete
  23. @azi nur

    kalau nk beli, beli utk fy sekali ye..=]

    ReplyDelete
  24. @iedchan

    hehe..xpe...lampu tido je 2..da tido xnmpk da la bear xda kpala 2..kn?

    ReplyDelete
  25. impian setiap suri rumah jugak agaknya

    ReplyDelete
  26. lampu tido yg simple cm 2 pown mahal sgt? aduyai..

    ReplyDelete
  27. fy..comel n cntik gler lampu tuh...
    geram lak tgk..hehe

    ReplyDelete
  28. waa...comel nya ^^
    memang comel..harganya
    tersedak tgk!..hehe
    memang mahal kan..
    ye la ..design dia pun special...
    harga pun mestilah mahal kan..

    ReplyDelete
  29. Bagus Sekali Lampu-Lampu ini. Semoga Laku yah..

    ReplyDelete

DoNT 4Get To DrOp Me A cOmMent b4 u LeaVe..
tQ.. =)