Monday, December 6, 2010

BLOGLARIAN =]

akhirnya, tiba la giliran fy untuk menjoinkan diri dengan bloglarian..mmg da lama sangat fy tunggu org tag fy, nk join sendiri rasa segan plak..hehe..time kasih kepada Miss SurferParadise sebab sudi tag fy..i like gitu..hehe..so, ini la dia..



Saya suka berblogwalking kerana aktiviti ini dapat meningkatkan pengetahuan saya melalui pembacaan dan soal jawab di samping dapat membebel dekat blog orang laen memandangkan sy tidak penah rasa cukup dengan membebel di blog sendiri..

so, fy nak tag 3 org kat sini iaitu,,

a) rafhan
b) niena
c) caliph

yang laen pon boleh je join.kalau dapat masuk dalam list mmg untungla..nak bw pon senang..sikit pon xrugi...jempotla join..=]

7 comments :

  1. Assalam, tahniah, blog anda sudah masuk dalam BlogLarian. Ble cek di senarai ke 26

    ReplyDelete
  2. arigatou fy..
    save dulu ek, ada masa nti sy wt ok ^^

    ReplyDelete
  3. dah ramai yg join dah bl tu...hehe

    ReplyDelete
  4. Bloglarian? macam best je bunyi nya tu? apa kebenda tu ya?

    ReplyDelete

DoNT 4Get To DrOp Me A cOmMent b4 u LeaVe..
tQ.. =)