Wednesday, December 8, 2010

KoRanG & GaMBaR..

hari ni fy nak mintak pendapat korang tentang gambar.. fy rasa semua orang suka amik gambar, xkisah la gune handphone, iphone, bb handycam, camera digital, dslr etc..y penting ape pon korang buat mesti mesti candid gambar sbg kenangan kan?
so persoalanya, ape y korg buat lepas ambik pic? upload dekat facebook? simpan je dlm handphone atau burn dalam cd? berapa ramai antara korg y akan pergi ke kadai gambar and cuci gambar 2? lepas 2 susun elok2 dalam photo album?

agak2nya ape pula y fy buat dengan pic2 y fy tgkap? korang jawab dulu soalan fy, nnt fy akan jawab soalan 2..ok kawan2? jmpe nnt ye..hehehe..

16 comments :

  1. simpan,,,,ngee,,,,,then tgk blik ,,,lawak je

    ReplyDelete
  2. hantar kat syarikat modeling. agaknya

    ReplyDelete
  3. simpan dlm lappy dulu. pastu baru fikir gamba mane nk kene cuci. masuk dlm fb pon harus. xD

    ReplyDelete
  4. eyra simpan dalam laptop pastu edit mane² yg berkenan, pastu simpan je dalam laptop. hehe

    ReplyDelete
  5. if pic manusia, aku simpan je dlm pc tp klu pic tu pic pemandangan, aku share je ikut blog and FB. mende len yg ko bleh wat, edit sampai hancur then bg sebagai gift.heheh

    ReplyDelete
  6. best tgok pict2 dulu kan,,kngn 2,,huuu ~ of kos smpn pict bek2 dlm llpy n rjin edit2 jgk,hehe

    ReplyDelete
  7. cikbelog akan simpan lam enpon..pastu bila free tengok balik gambo tu..kalau rasa cam gambor tu gedik semacam atau ngade2,cikbelog akan delete then tangkap balik..ulang dari langkah 1 sampai cikbelog rasa gambor2 tuh tak gedik. Walhal,semua gambor cam gedik jek.hahahaa

    ReplyDelete
  8. gmbr2 untuk upload fb.. komen2 :P

    ReplyDelete
  9. skang ni zaman digital.. ambik byk2 pon xpe.. pastu boleh delete mana yg x suka..
    kalau zaman kodak dulu, mmg kena cuci la..
    skang nie sy simpan lam external hard disk je.. huhu..

    ReplyDelete
  10. kalau ada duit lebih baru fiq g print gmbr2 tu.

    ReplyDelete
  11. klo fiqah kn...fiqah buh je dlm miSs Lappy fiqah nie n wat pekasam...dari zaman jepon smpai zaman nie punyer gambar mmg fiqah dh x jenguk dh..huu~ baekk punyer sikap laa~(^.~)

    ReplyDelete
  12. Blog Baru (2010) Pilihan??? kalau berbesar hati untuk undi saya. UNDI N0.108. nak tahu lebih lanjut? tekan sini

    http://miela-tahril.blogspot.com/2010/12/blog-baru-2010-pilihan-undi-no108.html

    terima kasih kerana sudi meluangkan masa :)

    ReplyDelete

DoNT 4Get To DrOp Me A cOmMent b4 u LeaVe..
tQ.. =)