Tuesday, December 7, 2010

PENGHANTARAN BECA EXPRESS???

hah!! tekejut korangkan bila dengar ada penghantaran barang menggunakan beca. xpress plak 2.. cuma penghantaran barang ni dari AUSTRALIA menggunakan beca dari JOGJAKARTA untuk penerima di MALAYSIA.. hebat x hebat 2? kalau xpercaya tgk pic kat bawah ni..

beca: JOGJAKARTA
gelas souvenir: AUSTRALIA
gambar kt kalender : CheQpPJoY di MALAYSIA

jangan marah ye..fy gurau2 je.. sebenarnya, fy nak share dengan korang cenderamata dari salah sorg blogger ni..lebih kurang seminggu lepas, fy diminta oleh blogger y dikenali sebagai sarah-najwan untuk membantu membaiki sedikit kesilapan pada blog kepunyaanya..jom ushar blog dia..simple & kemas je blog ni..lagi2 semenjak ada header baru 2..i like (^_^)

pertolongan fy kecik je tapi akak nak jugak bg fy cenderamata.. fy plak dalam cakap xnk 2 bagi jugak address.. malu i tau.. ape pun, fy nak ucapkan banyak2 terima kasih atas pemberian ikhlas akak..fy pon ikhlas nak tolong, akak pon mintak elok2 kan? fy happy dapat tolong akak.. so, ini lah dia hadiahnye..khas dari AUSTRALIA tau..

gelas kaca y chumil :)

5 comments :

  1. wahh.. bestnye. pasni ley la tolong black forest lak.
    nanti black forest belanja cokelat black forest eh ? hehe

    ReplyDelete
  2. ala fy..hehe..lawa lak gelas tomel tu dok atas beca..hehee..

    tq fy...jasa fy akak kenang..
    terima kasih daun keladi..ada hal..akak minta tolong lagi..

    ReplyDelete
  3. hehe.. ingatkan betul2..
    rupanya hadiah drp akak sarah...
    tahniah! :D

    ReplyDelete

DoNT 4Get To DrOp Me A cOmMent b4 u LeaVe..
tQ.. =)