Monday, November 29, 2010

TwitteR La PuLaK...

terasa begitu poyo pula hari ni..sebabkan da borink sangat, fy dengan tidak sengaja telah membuat akaun twitter..memang xrancang pon, dok tekan sane, tekan sini, tibe2 je da ada dekat homepage twitter..tett..tertekan plak butang sign up..then, tadaa....

da terada plak acc twitter..tapikan, fy dok belek sane, belek sini ape pon xpam..orang bese buat ape ye dgn twitter ni? haha..terasa sungguh hampeh pula..ape y patot fy buat dengan twitter fy ni?

a) abaikan aje
b) pergi berguru
c) google twitter

agak2 kalau ada yda expert dengan twitter sound2 la fy..seriously i have no idea what this thing about..tula, gatai kaki n tangan sangat..hehe...kalu rjin polo la..xpyh pon xpe sebab x aktif lagi..membazir je polo..kn kn?

Follow cheqppjoy on Twitter

30 comments :

  1. akak lagilah xmahir twit2 ni..huhu

    seb baik fb tu tau..hehe

    ReplyDelete
  2. salam..
    hepi tweet2 yee...hehe..atin mmg xtahu cmne fungsinye...tgk org je dok tweet2..hehe..dh thu nnti, ngajar kite yee..hehe

    ReplyDelete
  3. twitter?

    tweet tweet...sms...

    ringtone msg aku

    ReplyDelete
  4. selamat datang ke dunia twitter...saya sign up bulan lepas tapi satu benda pon xpaham...pandai wat status jer yg lain hampas kelapa...nanti follow saya @shidabrahman...hehhehe

    ReplyDelete
  5. twitter ni aku tak try lagi....
    HPhone aku tak canggih kalau nak twitter selalu..

    kuman "MH-60K Blackhawk SOAR pulak!!" Entry

    ReplyDelete
  6. alaa comei nye burung biru tu, nk curi pastu letak dlm rumah senyap2 leh tak =p

    ReplyDelete
  7. sy pon takde twitter ha..cdg nk dftar je w/pun taktau pekebendenye tu..tapi lum sampai seru g..ehhehehe..slamat btwitt2

    ReplyDelete
  8. join gak dulu but now kena blok dah twitter n fb bye bye

    ReplyDelete
  9. uitt angah pun tak mahir gak.. nama jer ada tweet

    ReplyDelete
  10. hey2.. e'in pon de twitter gak.. ;)

    ReplyDelete
  11. saya der wat entry camne nak guna Twitter tu.. so check it out ye.. selamat bertwitter

    jom tweet tweet!

    ReplyDelete
  12. hye!!saya ade twitter,sangat aktif..
    agak pndai la layan benda nie..
    follow me ye..
    http://www.twitter.com/muniezahari
    nanti saya boley tlg..
    alau tak fhm pape,roger je k (^_^)

    ReplyDelete
  13. @sarah-najwan

    ok la 2 kak da fb..fy y konon bertweet2 ni xtau ape bnde pon..=]

    ReplyDelete
  14. @5H1d4

    rasa mcm da polo..ce cek..kalu x, nnt bgtau ye..

    ReplyDelete
  15. @kerangRebus

    haha.baek 2ngu seruan kahwin, lg best..

    ReplyDelete

DoNT 4Get To DrOp Me A cOmMent b4 u LeaVe..
tQ.. =)