Tuesday, November 30, 2010

SORRY PASAL TUTORIAL TU...


aduh...fy plak rasa down..fy sebenarnye tengah buat satu tutorial ni pasal nak buat coding untuk banner..tapi ada satu masalah y fy sendiri pon xsure mcm mana nak settle...fy da penat google tapi xda satu pon y menjawab persoalan y bermaen-maen di fikiran fy..

tutorial banner ni direquest oleh seseorang beberapa hari y lepas..fy plak da janji nak post entry pasal banner 2 hari ni..rasa bersalah plak kalau orang 2 memang tertunggu-tunggu tutorial banner 2..masalahnya lepasr 2 hari study pasal something ni, fy still xdapat jawapanya..huahuahua..

ape-ape pon, itu xbermaksud fy akan give up dan lupakan janji fy 2..fy akan buat jugak tutorial pasal banner 2 tapi still need masa untuk siapkan..mesti semua tertanya-tanya kan ape masalahnya? fy nak cerita kat sini pon fy xreti..tapi fy akan contact few people utk tanyakan hal ni..

kepada y buat request 2, sorry fy xdapat siapkan tutorial 2 wat masa ni..harap dapat tungu, tapi kalau xboleh tunggu nak wat macam mana..salah fy..minta maaf ye semua.. (*_*)

26 comments :

  1. hurm... takpe2.. take your time

    ReplyDelete
  2. xpe fy..relak dulu..sat agi bole buat..

    ReplyDelete
  3. hehehe.. its okey, diorang mesti faham.. sy pun faham sebab saya pernah cuba nak buat tutorial, serius susah.. T__T

    jom join kontest saya :) sehingga 25 Dis 2010. okey?

    ReplyDelete
  4. jgn riso diorg bole paham tu.. apa2 nti wt tutorial yg best & simple ^^

    ReplyDelete
  5. fy..fy gune kod nie k...

    <center><textarea id="textarea" rows="4" cols="23" name="textarea">KOD HTML DALAM NIE</textarea></center>


    rows="4" cols="23" boleh ubah size nye..KOD HTML DALAM NIE tu letak lah kod dalam tu..

    ReplyDelete
  6. niat murni nak bantu org... insyaAllah akan dipermudahkan jugak nanti.. :D

    ReplyDelete
  7. boleh lazaac taw apa yg awak nak wat kat banner tu..? leh saya tolong tgkkan... mana taw kalo sy taw mcm mana nak selesaikan masalah tu.. leh contact sy di lazaac@gmail.com

    ReplyDelete
  8. cayok2 ye.. kena rajin usaha kan nak belajar benda2 macam ni.. xpe.. 1 hari ni kompem dapat pnye la.. hee.. gdluck.. ^_^

    ReplyDelete
  9. cyok3..bole nye fy..try je..xtry xtau..qiqi dlu pon try nk wt..

    ReplyDelete
  10. nak iklan di blog ni boleh?

    email kepada sy..

    admin @blogobo.com

    ReplyDelete
  11. puteri.diyana: ye kot..fy pon xsure da sape..sabo ye..

    ReplyDelete
  12. sarah-najwan: alhamdulillah kak, da setle da..=]

    ReplyDelete
  13. Ain Zulaikha: susah, tapi seronok bila da siap..=]

    ReplyDelete
  14. Zaer!!: wait 4 me plak..malu la..hahaha

    ReplyDelete
  15. caliph shuriken: i'll try my best caliph..thnx 4 da suport..=]

    ReplyDelete
  16. Wan_hazel:thnx 4 da help caliph..

    ReplyDelete
  17. lazaac: time kasih sangat2 sebab sudi bantu fy..terus siap tutorial fy...ngeh3..

    ReplyDelete
  18. Ainismaira: yup..dan hari itu sudah pon tiba...alhamdulillah..

    ReplyDelete
  19. CiK QiQi: yup, bila da try mcm2 tau..=]

    ReplyDelete
  20. http://blogobo.com/ : sudah di emelkan.=]

    ReplyDelete

DoNT 4Get To DrOp Me A cOmMent b4 u LeaVe..
tQ.. =)