Wednesday, December 1, 2010

TaGGeD By EyKaeRiCa

sekali my adek cute miut ta gojes tagged fy plak..banyak plak soalanya..tp sebabkan eyka y bg, akak sanggup buat..wahaha..kunun sweet..buek..

1.apa benda yang paling penting dalam hidup korang?
my family, frens, hanpon, lappy, etc..

2. Benda yang terakhir korang beli menggunakan duit korang sndiri ?
koko krunch, dairy milk..khas wat br8fas..gedik kan?

3. Dimana tempat korang ingin melangsungkan perkahwinan korang dan tema perkahwinan korang nanti?
wat tepi pantai la..lepas 2 terus wat scuba diving..wahaha..

4. Adakah korang sedang bercinta sekarang?
da lama kehilangan cinta..tapi still hidup dalam kenangan..
hampeh kan?

5. Berapa lama korang akan mencintai kekasih korang?
as long as u love me bebeh..backstreetboys y cakap..teman setuju aje..

6. Dimana korang selalu berjumpa dengan kekasih korang?
marah betol aku dgn soklan ni..da xde macam mne nk jumpe..?
soklan ape eyka bg akak ni?

7. Novel / buku / majalah yang terakhir korang beli?
detektif niva by oga

8. Apakah nama penuh korang?
harima haqifa..hahaha..

9. Antara mak dan ayah korang, yang mana korang lebih mesra?
sama macam eyka..lagi mesra dengan mama..abah fy jenis y tegas kit..
lagi pon fy segan kit dengan abah..

10. Namakan orang yang korang betul-betul nak jumpa dalam hidup korang ?
nak jumpe en hasben terusla..mcm da borink je kenal sane sini..
bercinta bagai nak rak tp, dot dot dot..hahaha

11. Adakah korang basuh baju korang sendiri?
always..separuh basuh tangan separuh basuh mesin..
jangan ditanya ape y dibasuh ye..=]

12. Dimanakah tempat yang korang betul-betul nak pergi?
mane ek..nak g terbang jauh2 la..tengok negara org pon best jgk..
kn kn?

13. Pilih salah satu, peluk atau cium?
peluk..sebab boleh rasa tenang n tenteram..
meh hugging meh..

14. Beritahu 3 benda tentang orang yang tag korang
dr masa skola lgi dak kecik ni memang suka kacau orang..
lepas 2 kuar paw org, fy y senior dia pon selamba je dia paw..
akak nak ni, akak nak 2..nasib la akak dia ni memang tak kisah..
haha..puji diri sendiri pula..eyka pendek!! hahaha...

15. 5 orang yang korang sangat-sangat sayang dalam hidup korang?
mama, abah, abang, kakak and meme..cukup2 je 5 kan?
hebat betol la perancangan keluarga ni..

17. Bila tarikh lahir korang dan kat mana korang sambut tahun lepas?
9 july tiap2 tahun..tahun lepas sambut kt mane ea?
kat hostel kot? ke kt umah?
ntohla..xpenah celebrate ape2..borink!!

18. 7 orang blogger yang korang nk tag
1. sarah-najwan
2. eikasyaza
3. sallehudinsaid
4. anastasyea
5. ninanurziana
6. miss canistal
7. rozsyah

19. Cerita sikit blogger yang pertama korang tag
fy kenal dia beberapa hari y lepas..
sebab dia tanya pasal ads nuff..
terima kasih ye kak sebab pecayakan fy..=]

10 comments :

  1. always..separuh basuh tangan separuh basuh mesin..
    jangan ditanya ape y dibasuh ye..=]
    .
    .
    .
    nk tanye jugak..ape yg basuh gune tangan tu..tettttttt...hehehhe...

    ReplyDelete
  2. tq fy sb tagged akak..
    ada masa..akan setel tagged ni yer...

    ReplyDelete
  3. Tenkiu Tag Me... n Tag sudah d Jawab.. :)

    http://canistal.blogspot.com/2010/12/diri-ku-di-tag-oleh-cik-cheq-pp-joy.html

    ReplyDelete
  4. byk soklan trick disitu..
    actually tag ni nk tnya pasal boy fy je..
    hahahaa....
    larrriiikkssss...
    :p

    ReplyDelete
  5. asleenda: haha..saje je kn? da tau wat2 tnye lg..=p

    ReplyDelete
  6. hysman: 2 la psal..tp sian, xdapat nk korek ape pon..=]

    ReplyDelete
  7. cm ne reasi nk menangani tag y dah dibuat?hehehe

    ReplyDelete

DoNT 4Get To DrOp Me A cOmMent b4 u LeaVe..
tQ.. =)