Friday, November 12, 2010

SkYLiNe 2010 - Suck!!! -


benci, benci, benci!!!! penat je fy tunggu citer ni, bila da kuar, fy dengan semangatnye ajak abang and meme pergi, tapi bila tengok cerita 2, rasa nak marah pun ada..sumpah bosan!!! 80% shoot dalam apartment..action sikit ngat..xde klimaks, ending ntah ape2.. waaa...xsuka!!!! fy xnak komen bebanyak, tapi fy nasihatkan sesape y nak tengok cite ni, batalkan je la niat korang..baek download je..

tadi fy ada ushar jugak komen orang laen pasal cite ni, and rata2 memang nyesal tengok..tapi ada jugak y puji sebab pic cantik..pic cantik pon xgune kalau jalan cerita mengarut..fy suka nak share satu comment y fy amik imdb.. jom baca..
______________________________________________________

I wish I had a time machine. That way I could go back 3 hrs and NOT see this pointless piece of.... A movie written around cgi. Whoever the studio shill was that wrote the one review "disturbing" should be ashamed. No wonder they had the sneak hours before the release! That way they can say that it wasn't a no-advance movie, yet, hopefully, (they think) no one can get the word out before it's too late. Ever heard of twitter and the net, people?

Disturbingly stupid, unoriginal, pointless...no payoff at the end, not clear, borrowed scenes from ID4, ridiculous aliens....anyway, you will be kicking yourself in the butt if you waste your money and time on this.

God, what has happened to movies?

______________________________________________________

see..i xtipu ok..sume orang sakit ati, event orang putih pon rasa nak sepak diri sendiri sebab membazirkan duit n masa dengan cerita ni..nasibla fy dapat 2 notepad dari GSC..terubat sikit sakit di hati ni, walaupun still rasa xberbaloi..huahuahua... cait!!!

12 comments :

  1. uiitss..br plan nk tgk cite tu sok..ok, cancel lah heee~ btw, tq ya :)

    ReplyDelete
  2. ler...ye ke..?? hehehehe
    mana lagi tak best skyline ke altitude...??
    kawan aku pesan dua2 pun jgn tengok..hehe

    ReplyDelete
  3. hahaha! Ikut citarasa penonton gak, sis. Mcm saya, lebih minat pada kesan khas yg dibuat, jln cerita ok atau tak, blkg kira.
    p/s : x pernah tengok wayang pun,semuanya download,hehhe.

    ReplyDelete
  4. skyline takbest. Tadi baru tengok. rugi rm11 . arghhh. baru nak klimaks/aksi robot dah habis.

    ReplyDelete
  5. haha...bru rncg nk g tgk..nsb bek kamu btau...klu x, mmbzr je...cancel trus...

    ReplyDelete
  6. tak minat sangat muvi camtu.. layan muvi komedi spontan aja. happy selalu

    ReplyDelete
  7. oooww... ye ke? fuh.. nasib x tengok smlam.. tiba2 bertukar kepada UNSTOPPABLE.. hehe.. cite unstoppable ni best!

    ReplyDelete
  8. kita pon tgk hari tu tapi nasib baik free sbb dpt tiket dr nuffnang. kalau tak memang nyesal gak. hehe. tapi cgi dia mmg mantap

    ReplyDelete
  9. x jd tgk ah,ramai ckp tak best..huu~

    ReplyDelete
  10. cite2 macam ni mmg kita xminat nak tgk hehe

    ReplyDelete
  11. hihi..samerla..g tgk ari sabtu ritu..ntah aper2la citernya..ending xtau ganer...

    ReplyDelete

DoNT 4Get To DrOp Me A cOmMent b4 u LeaVe..
tQ.. =)