Saturday, November 13, 2010

DiGi BlackBerry Torch 9800 – Hotter and Smarter

HoT, HoT, HoT...itulah perkataan yang asyik keluar dari mulut fy lepas baca tawaran terbaru dari Digi ..memandangkan sekarang musim BlackBerry, ape2 aje tawaran untuk mendapatkanya sangat-sangatla menarik perhatian..lebih-lebih lagi bila Digi sendiri ada membuat pelan y bukan saja akan membuatkan semua orang ternganga, malah sampai menitis air liur pun boleh..!! tak caya, jom teropong sendiri...


DG Smart Plan menawarkan dua pilihan y sangat2 HoT! untuk sesiapa y gian sangat nak memiliki BB Torch 9800 ni..Pelan pertama, BB Torch 9800 akan menjadi milik anda dengan harga RM1,749 bersama contract digi selama 12 bulan y mana korang akan jimat RM550 dari harga pasaran..manakala, pelan kedua y pastinya lebih-lebih HoT! adalah, korang akan dapat memiliki BB Torch 9800 dengan pelan digi 24 bulan y bernilai hanya RM1,499!! jimat RM800 dari harga pasaran..berapa harga pasaran untuk BB Torch sekarang?? RM2299!!! banyak kan boleh save??


kenapa pelan digi ini Hot!?? tak lain dan tak bukan sebab penjimatan y hebat dengan Digi Smart Plan..
  • Surf SMART - Internet Unlimited dengan langganan bulanan hanya RM 68
  • Call SMART - Tidak ada minimum penggunaan panggilan
  • Save SMART - rebate 100% pada rancangan Unlimited Internet (syarat & ketentuan)
  • Roam SMART - Data roaming tanpa had dengan hanya RM36 setiap hari
meletup kan pelan dia? HoT! sampai tak senang duduk, tangan da rasa gatal-gatal je nak pegang BlackBerry Torch 9800 ni..lagipun, rebate yang ditawarkan adalah meliputi ketiga-tiga aplikasi, dari membuat panggilan, penghantaran mesej hinggalah pada penggunaan internet..bukan sikit Digi bagi, sampai 100% rebate dia..

janganla berlenggah lagi untuk mendapatkan BlackBerry 9800 dengan DG SmartPlan..peluang baek bukan selalu dapat so, bila da dapat ape 2ngu lagi..rebutla!!! sememangnye, DiGi BlackBerry Torch 9800 is Hotter then ever, yet always the smarter choice!!!

18 comments :

  1. urmm tak sesuai kowt mcm yut sebab student lagi..hehehe...pakai biasa2 sudah..hehehe...

    ReplyDelete
  2. heheh gud luck fy BB BB gak final n raya kurban jgn lupe keh3

    ReplyDelete
  3. hp slide jgn dibeli..
    cantek but worst!

    ReplyDelete
  4. babe.if kite x subscribe BIS. kite boleh gune wifi ker??

    c0z, den ado baco kat lowyat forum, mereka kate x buleh, xtau la klu dorg ckp tu utk model2 lame bb

    ReplyDelete
  5. yut: sy stdnt jugak, tp xkire,mau jgk pakai!!

    ReplyDelete
  6. $h@h_Izn@n: baek bos..xlupa punya..

    ReplyDelete
  7. ♥ kyu: tp comel sgt...mau jugak!!

    ReplyDelete
  8. caliph shuriken: thnx kamen rider!! haha

    ReplyDelete
  9. kobEj0rdan~: xpenah guna lgi, so xpam awk ckp ape..hee

    ReplyDelete
  10. Blackberry Torch 9800 Full set for sale.

    1 month old

    Perfect condition

    RM1800 Nego

    SMS or call : 012-6208850

    Klang Valley

    COD

    ReplyDelete

DoNT 4Get To DrOp Me A cOmMent b4 u LeaVe..
tQ.. =)