Monday, November 15, 2010

Kontrovesi Natrah 2 & Erma Fatima

pagi2 lagi da dgr temubual aznil (era) dengan pengarah teater popular, erma fatima berhubung dengan penarikan dirinya dari Teater Natrah 2..menurut erma, dia menarik diri bukanlah kerana dia takut dikritik (fatini) tapi disebabkan sudah tidak tahan lagi dengan kontrovesi y melibatkan dirinya..

malah, erma turut mengatakan bahawa antara sebab penarikanya dari Natrah 2 adalah kerana tawar hari dengan tindakan seorang pelakonnya y telah pun menarik diri dari Natrah 2..namun, atas pujukan pelakon-pelakon Natrah y laen, semangat erma kembali lebih-lebih lagi kerana tidak mahu mungkir janji dan meyifatkan tindakanya untuk menarik diri dari Natrah 2 adalah perbuatan y paling bodoh..

lebih kurang macam 2 la rumusan y fy boleh buat dari temubual y fy dengar pagi ni..sian dekat erma kerana tak habis2 ditimpa kontrovesi..jeles ke orang-orang dengan erma? tak taula kan..tapi pada fy, fy sangat2 suka dengan pengarahan erma..dan memang, Natrah 1 merupakan teater terbaek y pernah fy tonton..


sekiranya erma betul-betul tarik diri dari Natrah 2, memang rasa tawar hati kot nak tonton teater 2..fy memang nak sangat nak tonton Natrah 2, tapi takut xda kesempatan..g pun fy dari kuantan, takut xde member plak nk join..da la nak cari tempat nak stay lagi..susah kan? huhu.. ape pun, good luck untuk erma fatima dengan Natrah 2..hope everything will work out fine.. =)

"seorang pengkaji sejarah xboleh jadi pengarah, seorang pengarah xboleh jadi pengkaji sejarah" - erma fatima.

klik sini untuk info natrah

20 comments :

  1. whooooo.ade Natrah 2 eh kak pp?syoknye bleh g tgok.heee~

    ReplyDelete
  2. dear, kalo datang sini dan xda tmpt nak stay, ckp pd akak. tapi jauh la sikit nk pi tgk teater tuh

    lenkali email. mana tahu kebetulan akak ada di shah alam. bole tumpangkan..

    no worry. rumah ni xda lelaki (suami) except qaiser je kadang2 ada =)

    ReplyDelete
  3. Hai cheq PP Joy<tak tau kat man anak shout,hehe!Gambar yang ke-3 tu mcm sama je ngan orangnya,heee!

    ReplyDelete
  4. gambar yg ke 3 dah nak dkat same....hahaha

    ReplyDelete
  5. huuu apa la nak gado sangat si natrah tu pon buat deeek je

    ReplyDelete
  6. sizuka[Izzati]: yeay, zati nk belanje..hehe

    ReplyDelete
  7. karipapsayur: thnx 4 da invitation.. akak ni baek la... =]

    ReplyDelete
  8. Raidenovich: hehe..1st time org ckp gini..thnx!!

    ReplyDelete
  9. abdul rasyid.....: laen kot..saya xcntik mcm dia..hehe

    ReplyDelete
  10. wahhhh.
    natrah 1 on tk tgok lgi.
    aish bile lah nk tgok nih.
    huhuhu :)

    ReplyDelete
  11. best eyh?

    GKSB dah lama tak p tgk teater...

    dulu2 slalu gak tgk teater

    LATEST ENTRY

    FALSAMPAH ATAU FALSAFAH?

    KALAU LA AWAK TAHU?

    ReplyDelete
  12. wah...tgok palakon cam best..tp xpenah nengok pon..best ke tater natrah ni??hm?-jalan cerita ttg cinta kew?:)

    ReplyDelete
  13. faradeeba: buleh tgk lg ke natrah 1?

    ReplyDelete
  14. GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNd: 1st teater fy tgk adalah teater bunga, dulu siar kn rtm..hehe

    ReplyDelete
  15. kerangRebus: not entirely psal cinta..psal islam n budaya..very nice story...

    ReplyDelete

DoNT 4Get To DrOp Me A cOmMent b4 u LeaVe..
tQ.. =)