Tuesday, November 16, 2010

BANNER FREE UNTUK PENGUNJUNG BERTUAH!!!!


jangan salah faham dengan title entry ni ye..title 2 fy tujukan untuk diri free, tp untuk tatapan korang semua...sebenarnye, semalam fy dapat komen dari wanzi dekat shoutbox.. dia tanya kalau fy da amik banner dr blog dia..pelik jugak fy banner ape y wanzi cakap kn ni..so fy pon pergila ushar blog dia..rupa-rupanya wanzi ada memberi penghargaan untuk pengunjung blog http://www.wanda2u.com..dan penghargaannye adalah berbentuk banner y memang cantik dan smart..


tag2



cantik kan?memang fy excited dapat banner ni..hot kot pic dia 2..fy sangat2la menghargai pemberian wanzi ni sampai tanpa fikir panjang fy terus delete coding untuk banner y lama 2..kemudian dengan semangat y berkobar-kobar fy pon pasang banner baru ni..ada sesape jeles? kalau jeles bagus, memang saje je niat nak kasi jeles..hahaa..

kepasa sesiapa y terasa jeles 2, jangan rasa kecewa ye..ada peluang juga untuk anda mendapat banner free y cantik..cara dia senang aje, selalu la jenguk blog wanzi..InsyaAllah kalau memang rezeki korang, adalah wanzi bagi banner lagi..y penting, diri sendiri ada effort kn? ape pon, fy nak ucapkan bebanyak terima kasih dekat wanzi sebab sudi bagi fy banner ni..fy pon xtau y wanzi nak bagi banner kalau rajin lawat blog dia..da rezeki kan..y laen, ape lagi, jom serbu blog ni..

sila klik banner untuk ke blog wanzi..

14 comments :

  1. lawa banner bru fy ^^
    sy ambik banner ni replace yg lama ok...

    ReplyDelete
  2. smart la banner CheQpPJoy tuh..

    ReplyDelete
  3. Nur-Za Marlyana Mohd Kamal: thnx..=]

    ReplyDelete
  4. caliph shuriken: sila la ambil..=]

    ReplyDelete
  5. sys fy...comelnye banner tuh....
    :)

    ReplyDelete
  6. memang cutekan?deem pun dapat juga :)

    ReplyDelete
  7. zana ahmad: betul2..thnx 2 wanzi...=]

    ReplyDelete
  8. comel laa banner tuhh... nk jgk 1... agak2 dis nk tk buat utk nina... hihi... i jelesssss... ngeee

    ReplyDelete
  9. nina syakina: InsyaAllah ada rezeki 2..wamzi mmg rjin bg2 org banner ni...

    ReplyDelete

DoNT 4Get To DrOp Me A cOmMent b4 u LeaVe..
tQ.. =)