Thursday, November 4, 2010

JaLaN - JaLaN di PaNTaI SuNDaK ( JoGJa - ParT 2)

first day fy kt Jogja, xbyk aktiviti y boleh dibuat dekat sekitar area bandar disebabkan hujan debu y turun seawal-awal pg hari sabtu lepas..so, selepas makan kitaorg dibawa ke sebuah pantai y jauhnya 2 jam pergi and 2 jam balik..memang jauh pon..on d way nak pergi 2 ntah berapa kali fy tido and bangun da..mane taknye, pening naek flight pon xhilang lagi..nasib badan la..

tapi bila da sampai kat Pantai Sundak 2, memang puas ati..cantik kot kawasan pantai dia..rasa mcam ada kt Bali pon ye (pdhal xpnh pon pergi Bali) hehehe..so sepetang sabtu 2 kitaorg menghabiskan masa dengan berjalan2-jalan and menikmati pantai 2..jom join..hehe..


pantai ni memang cantik dari segi landskap dia..pasir pon jenis pasir putih..kalau nak amik pic kahwin kat sini memang gorgeous la..tp larat ke korang nak naek kete selama 4 jam semata-mata nak amik pic..fy memang xmaula..sekali ni cukupla..perjalananye sabgat memenatkan..huhu.. (2 b continue)

11 comments :

  1. omg...
    awesome pics..
    thank u for sharing :)

    ReplyDelete
  2. ingat pantai hambali tadi..*tah pape* haahahaha

    ReplyDelete
  3. cantiknya pemandangan...
    terasa nak join jgk..

    salam kenal dr cik tom :)

    ReplyDelete
  4. Bestnyeee...Akk suka sgt ngan pemandangan tepi laut..Teringin la nk g...Tp, tktau la bila..

    ReplyDelete
  5. cantik nye pemandangan, landskap pon menarik fuhhss

    ReplyDelete
  6. Ayie a.k.a Nyei: haha..selagi buleh je kn? bali jd hambali..haha

    ReplyDelete
  7. Tomato Gurl's Life: time kasih sbb sudi singgah.. =]

    ReplyDelete
  8. AdiaLuze: fy pun suka pntai...umah fy skrg pon dekat ngn pantai..=]

    ReplyDelete
  9. EzzEddin: yup, seswai utk photoshoot..=]

    ReplyDelete
  10. seru juga jalan2 k pantai sundak... thank's ya buat info jalan2 nya.. :)

    ReplyDelete

DoNT 4Get To DrOp Me A cOmMent b4 u LeaVe..
tQ.. =)