Tuesday, November 23, 2010

DiA CaKaP....

dia cakap blog fy cantik..

dia cakap blog fy cun..

dia pun kasi fy award..

.....

....

...

..

.

hehe..gedik plak statement kat atas 2 kn..? bukan ape, da mati akal nak wat ayat intro bila dapat award..tp betul tau dia y cakap macam 2..fy xde tipu2..(ayat nak bangga je) sape dia y baek ati kasi fy award ni? pembayang dia mudah je, pendek,munchet, dahi luas & kuat makan..agak2 korang dapat teka x sape pemberi award y baek ati ni?


sape dia ni?? dia la adam haikal pemilik http://neodanish89.blogspot.com.... terima kasih fy ucapkan kt adam sebab sudi bg fy award ni..sangat2 terharu okeh!!! sorry jugak sebab lambat wat post ni..jangan kecik ati tau..award ni ada tag untuk dijawab jugak...jempotla baca..hehe..

Berikan nickname untuk saya.
Kalau pngil chet (dr pekataan munchet) buleh?

Ucapan untuk pemberi award.
Jutaan terima kasih di atas penghargaan y diberikan...i like award 2 very2 much!!

Berikan 6 artis or singer or band group yang korang minat.
1)Taylor Swift
2)Within Temptation
3)WonderGirls
4)Keyshia Cole
5)Girl Generation
6)Git Fresh

Bagikan award ni kepada 10 blogger yang mempunyai blog cantik lagi cun.
1)nadia
2)firdani
3)gadis bunga

alamak..dapat cari 3 je.hehe..cukupla 2 ye..kepada y terpilih tahniah, hope dapat amik award ni..till then, papai..

5 comments :

  1. Do you people have a facebook fan page? I looked for one on twitter but could not discover one, I would really like to become a fan!

    ReplyDelete

DoNT 4Get To DrOp Me A cOmMent b4 u LeaVe..
tQ.. =)