Wednesday, November 24, 2010

Hapy BesDay HarRy PoTeT

semalam (23/11/10) merupakan ulang tahun kelahiran abang fy y ke 27 tahun..da tua da beliau tapi xkawin-kawin lagi..untuk pengetahuan semua, fy pangil abg fy "Hery Potet"..nama ni dapat sebab dia ni suka ngat ngn nama harry 2..hehe..and atas alasan adik2 dia masih belajar lagi, maka abangla y belanja kitaorang (fy and meme)..

ape agaknya y dia belanja?macam besela, tgk movie..so, smlm movie y kitaorg tonton adalah Harry Potter and the Deathly Hallows (Part 1)..sape y pilih? op cosla besday man..fy & meme layankan aje walaupun tau cerita ni da lama, tapi macam best jugak kalau layan hery potet (abg y bg) time2 cuti sekolah ni..kn kn?


3 & 1/2 a star

keseluruhanya, cerita ni ok la..dapat bintang sikit sebab ceritanya xabis g kn? hehe..malas nk komen bebanyak sangat sebab fy rasa semua orang pon da tau kn psal cerita ni..fy ni kira da ketinggalan plak..laen kali kene g premier baru puas ati..hehe

akhir sekali kepada en besday man, pp doakan y terbaek untuk abg..semoga Allah memudahkan segala perjalanan hidup abg..paling penting, abg murah rezeki and panjang umur...sila doakan beliau dapat kahwin tahun depan ye..amin..akhir sekali, selamat bercuti semua.. !!! (^_^)

p/s: awak kawin sape jadi pengapit ye?

6 comments :

  1. hahhhh?kalo sy bg 4 3/4 bintang dah!kak pp mungkin xtgok spenuh hati kot.kehkeh~

    ReplyDelete
  2. tak kan pernah terlepas menonton HP...

    ReplyDelete
  3. tak bes ke cite hary porter?huhu

    tringin nak tgk cite tuh..huhu

    btw, hepy besday to abg fy :)

    ReplyDelete
  4. sizuka[Izzati]: cerita xde ending lg, susah kit nk bg byk bintang..haha

    ReplyDelete
  5. Miss Yaty: best jugak cerita 2..hehe...fy layankan aje..thnx 4 da wish dear..=]

    ReplyDelete

DoNT 4Get To DrOp Me A cOmMent b4 u LeaVe..
tQ.. =)